Läs den officiella beskrivningen

Använd kampanjkod ngtu295 att betala endast £ 295 för någon kurs bunt på SuperSkilz kassan!

Någonsin anses utforma webbplatser? Alltid trott att det skulle vara lite för tekniskt? Detta paket innehåller en kurs på en av de mest använda program webbdesign för icke-tekniska personer ... Adobe Muse. Adobe Muse kan du skapa en vacker hemsida utan kodning erfarenhet. Allt du behöver är en vild fantasi. Programmet tar hand om allt det andra.

Bunten innehåller också en grundkurs på att designa och en webbplats. Du får lära dig några grundläggande faktorer som grundläggande normer i webbhotell.

För de mer erfarna webbutvecklare, bunten innehåller också en introduktionskurs HTML5 och CSS3. Vi skulle bara rekommendera att du tar den här kursen om du har erfarenhet av webbutveckling eller vill lära dig mer om webbutveckling. Annars håller sig till webbdesign delen av paketet.

Skillnaden mellan en webbdesigner och webbutvecklare är att en webbdesigner normalt och bara blir indragen i den visuella sidan av webbplats som de fantastiska bilder och layouter flesta människor ser; medan en webbutvecklare blir involverad med mekaniken i den. Skönheten i Adobe Muse är dock att du inte behöver oroa dig för mekaniken i din webbplats, kommer detta att tas om hand av programmet.

Som du kan se, tillgodoser denna bunt för en ganska bred publik ... från dem som bara vill skapa webbplatser utan att behöva oroa alla tekniska grejer i bakgrunden, till dem som älskar de tekniska bitarna och bobs och vill dyka med huvudet först in i det.

Vad finns i bunten?

Detta paket innehåller 5 separata certifieringskurser.

  1. Adobe Muse
  2. Webbsida utveckling
  3. Webbutveckling Fundamen
  4. Web 2.0 Grundläggande
  5. Introduktion till HTML5 och CSS3

Hur varje kurs undervisas?

Alla kurser är online och i egen takt, vilket innebär att du gör det i ditt eget hem, i din egen tid, i din egen takt. Varje lektion är förinspelad så att du kan pausa, spola framåt, hoppa sektioner, eller gå tillbaka till en annan lektion om du behöver. Lektionerna är multimedia baserad, vilket innebär video och ljud används för att hålla lektionerna. De flesta lektioner är också interaktiva, vilket fick eleven att delta. Det kan handla om att svara på frågor på skärmen, som deltar i uppgifterna, och med hjälp av simulatorer som om du använder riktiga program.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra varje kurs?

Som nämnts ovan, våra kurser är själv tempo. Vissa människor avsluta sin kurs snabbare än andra. Om du väljer att bara göra en av certifiering kurser från denna bunt, så kommer det att ta dig mindre tid än om du gör två eller tre eller alla av dem. Oavsett vad men, du kommer alltid att ha 12 månader att slutföra din kurs.

Vad behöver jag?

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. Medan de flesta av lektionerna arbetar på MAC, rekommenderar vi att du använder en dator för bästa prestanda. Vissa delar av undervisningen kan inte visas korrekt på äldre Mac-datorer. När du har loggat in på din kurs, kan du bli ombedd att ned vissa fria plugins som Java. Följ bara anvisningarna på skärmen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från SuperSkilz »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 - 12 månader
Deltid
Heltid
Pris
990 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum