3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA BACHELOR / strong> Alla studenter kommer att ha förutom ABMS Schweiz Executive Bachelor får en gemensam kandidatexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen. 3 topp europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk ledande bachelor SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 avancera din expertis på ABMS Anslut dig till elever och ledare som i våra online-kandidatexamen. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en kandidatexamen student vid ABMS.

För yrkesverksamma Verkställande kandidatexamen för informations- och kommunikationsteknikledning (eBBA) betyder den första nivån av prestation i någon akademisk disciplin.

Detta Executive Bachelor (EBBA) i informations- och kommunikationsteknik ledarskapskurs görs för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställning inom samma område eller liknande, är denna studie program avsett för studenter som vill vara bättre chefer i IT-branschen. Under denna studie program, kommer du att studera de teoretiska och praktiska färdigheter som behövs för en tränarkarriär med fokus på IT i den internationella industrier. Denna studie kommer att omfatta en serie moduler som ger dem en mer fokuserad och affärsformad bild av IKT, inklusive eBusiness och eMarketing industrin.

I slutet av Bachelor utbildningen utexaminerade förväntas kombinera teori med praktik och visa goda kunskaper om IT-industrin. Studenter är utrustade med nyttig information och kommunikationsteknik verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och bidrar mer effektivt till organisationer inom IKT-området.

I våra verkställande kandidatexamen kommer du att:

 • Utveckla och öva innovativa forskningsmetoder.
 • Tjäna högsta kvalitet på utbildningen.
 • Uppnå kompetensen att publicera i peer-reviewed journals.
 • Bli en framgångsrik forskare och professionell.
Ungkarlen tar ditt ledarskap till nästa nivå. I våra kandidatprogram kommer du att:
 • Lag grunden för framtiden för studier och professionell prestation.
 • Studera och tillämpa innovativa forskningsmetoder.
 • Kombinera tillämpad forskning och professionell praxis.
 • Förbered dig för att göra en inverkan i policy och övning.
 • Lär dig strategier för att underlätta effektivare, anpassningsbara organisationer och skapa positiv förändring.
 • Bli en mer innovativ ledare inom ditt område.
Vi har 4 intag per år: Januari, April, Juli och Oktober Studie Språk: Detta studieprogram utbildas helt på engelska.

moduler:

 • IKT-ledning
 • Finans och redovisning
 • Globala marknadsföringsstrategier
 • Strategisk företagsledning
 • Utveckla studiefärdigheter för forskarutbildning
 • Designa och utveckla en webbplats
 • Besluts- och styrsystem

Behörighetskrav:

Varaktighet: 1 år Diplom: Executive BBA i informations- och kommunikationsteknik IKT-ledning Ålder: Minsta ålder 20 år Tidigare studie: 3 år Ledarskapsverksamhet + Högskoleexamen eller motsvarande Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (Endast för studenter från icke-engelsktalande länder Eller studenter som inte studerade på engelsktalande skolan) Studiemetod: Online Avgift: 12900 Euro Anm .: Studieavgiften inkluderar inte ansöknings- och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalningsbar).

Exekutiv kandidatexamen (frivillig) Studenter som vill ha en kandidatexamen med hedersbetygelser måste göra en avhandling efter avslutad EBBA-studie och bli utexaminerad med BA.

Avhandlingens längd: 12000 ord (studenter får ha 10% mer eller mindre.) Varaktighet: 4-8 månader (genomsnitt 6 månader) Avgift: 2900 Euro (endast för ABMS Studenter som avslutat kandidatexamen).

Vilka är fördelarna? Med en kandidatexamen med hedersbetygelser är dina chanser att accepteras för mästaren vanligtvis högre och det hjälper dig att hitta bättre jobb. Om du inte vill göra en avhandling, kommer du att tilldelas icke-utmärkelser Executive kandidat s.

Program undervisas på:
Engelska

Se 96 fler kurser från OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
4,950 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards