Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Ett främsta MBA-program som är överkomligt, kraftigt interaktivt och helt online från ett av världens 30 mest kraftfulla universitet varumärken.

Den fullt ackrediterade iMBA är tungt interaktiv, med levande globala klassrum, teamprojekt och personlig kontakt med högsta professorer. De 800+ studenterna i vår iMBA-familj representerar mer än 40 länder och 40 stater i hela USA.

IMBA organiserar innehåll i fristående paket som vi kallar specialiseringar, som omfattar kärnkurser i ledarskap, strategi, ekonomi, redovisning och ekonomi. Dessa specialiseringar hjälper dig att stärka dina grundläggande ledningsförmågor. Speciella spår är utformade för att utveckla din framtidssyn i områden som digital marknadsföring, innovation och globalisering. När du slutför en specialisering är du redo för omedelbar inverkan i det området. Tillsammans skapar specialiseringarna en komplett MBA, ett komplett ledarskapspaket.

På under $ 22k är programmet ett otroligt värde och har kallats ett "genombrott" av Poets & Quants, en ledande myndighet för ledarutbildning.

Vem är denna examen för:

Med det innovativa iMBA-programmet har vi förnyat MBA-utbildning och skapat ett MBA-program som gör online-upplevelsen till en ny typ av pedagogisk erfarenhet. Programmet välkomnar människor från olika bakgrunder, vare sig det är konst, vetenskap, musik, teknik, ekonomi, bokföring, rådgivning, marknadsföring, medicin, militär och många fler. IMBA är för alla som vill förbättra sin affärsförmåga och ledarskapsförmåga, antingen för att förändra karriär eller bara bli bättre i sitt yrke och förstå affärssidan av saker.

Undervisning:

Undervisning [totalt: 18 kurser / 72 kredit timmar] $ 18 000 avgifter

 • [Coursera ID Verifieringsavgifter-6 specialiseringar]: $ 2,844
 • Böcker / Tillbehör / fallpaket: $ 1.000
 • Beräknat Totalt: $ 21.844,00

Undervisningen baseras på $ 250 / kredittid. Undervisning och avgifter kan komma att ändras. Undervisningssiffrorna hittas här baseras på 2016-2017 priser.

Avgifterna är för Coursera ID-verifiering som studenterna ska betala på Coursera: $ 79 för varje 2-kredit timmars kurs eller $ 158 för en 4-kredit timmars kurs.

Böcker / förnödenheter och andra utgifter är endast beräkningar. Observera att finansiellt stöd kanske inte godkänns för de totala utgiftsnivåerna.

Akademiker

För att tjäna MBA-examen, kommer du att slutföra sex specialiseringar och tre capstone-projekt, varav en kommer att vara en programövergripande erfarenhetsbaserad lärande. Fyra specialiseringar är kärnan till MBA-graden. Två specialiseringar är fokusområden som du kan välja bland alternativen nedan.

Några av de projekt du ska göra ...

 • Strategisk ledarskap och management Capstone: Du kommer att utveckla en strategisk affärsplan för att hantera en portfölj av nyligen förvärvade verksamheter som en del av en kärnstrategi.
 • Chefsekonomi och affärsanalys Capstone: Du kommer att hjälpa ett amerikanskt tillverkningsföretag att identifiera ett målland för eventuell internationell expansion.

Graden erfarenhet är ...

 • 100% ONLINE: Samma kurser hittar du på campus, med flexibilitet att lära dig när och var du vill.
 • INTERAKTIVT: Samarbeta med ett globalt nätverk av branschledande klasskamrater, instruktörer och alumner.
 • ENGAGING: Innovativa kurser med föreläsningar från några av världens bästa instruktörer och praktiska projekt.
 • Karriär-FOKUSERAD: Praktiska kurser som utformats för att hjälpa dig att behärska färdigheter som du kan börja tillämpa på din karriär direkt.

Antagning

Krav

Sökande till examen måste ha:

 • Kandidatexamen eller motsvarande i USA
 • 3 års yrkeserfarenhet
 • 3 professionella brev av rekommendation
 • Skicka CV, uppsats och onlineapplikation

Ansökningsprocessen

Det första steget i ansökan är att fylla i onlineapplikationen och bifoga alla nödvändiga material (kopior av transkript för all högre utbildning, CV, uppsats och namn med e-post till dina rekommendationer). Admissionsutskottet kommer då att granska dina material och eventuellt bjuda in dig till en online intervju. När den potentiella intervjun och ansökan är avslutad kommer anmälningskommittén att meddela dig om vårt slutliga beslut. Om du letar efter antagningsstöd erbjuder vi kontortid på nätet, checklista för inspelningar, webbhotell, e-postsupport och telefonsupport för att hjälpa dig med dina frågor.

Om University of Illinois

University of Illinois Urbana-Champaign utsågs till ett av världens 30 mest kraftfulla universitet varumärken av Times Higher Education. En Wall Street Journal undersökning fann Illinois att vara en av företagsrekryterarnas fem favoritkällor av talang i Amerika.

IMBA är baserad på Business School och tar även sin fakultet från fakulteten från andra delar av universitetet samt väljer, yrkesverksamma på hög nivå. Universitetet har högskolor och högskolor, inte bara i näringsliv utan även inom områdena teknik, media och informationsvetenskap.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Coursera »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
24 - 36 månader
Deltid
Pris
21,844 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum