Read the Official Description

Översikt

En spetskompetens från en redovisningsstyrka, helt online.

University of Illinois, konsekvent rankad bland landets tre största redovisningsprogram, erbjuder nu en fullständig redovisningsprogram, helt online och mycket prisvärd.

Undervisad av några av världens bästa redovisningsfakulteter erbjuder iMSA praktisk praktik, ett innovativt läroplan som utvecklas i takt med att yrket utvecklas och avancerad analytik.

Vem är denna examen för:

IMSA är öppet för studenter med all akademisk bakgrund. Den passar för personer som redan arbetar på fältet och för dem som avser att komma in i fältet för första gången.

Undervisning:

Exceptionell kvalitet till en lönsam kostnad

University of Illinois, i samarbete med Coursera, utformade iMSA-programmet för att göra kvalitativ utbildning tillgänglig och attraktiv för ett brett spektrum av högsta talanger. Undervisningen blir $ 850 per kredittimme och det totala priset på programmet kommer att vara ~ $ 30.000.

Akademiker

Kurser levereras i två segment: Det första segmentet, en självmassad MOOC från Coursera, är via videoföreläsningar, med avläsningar och frågesporter. Den har samma fakultet som du ska arbeta med om du flyttar till det andra segmentet, som består av veckovis levande globala klassrum som är engagerande, interaktiva och praktiska. Du kommer att arbeta med redovisningspersonal och medstudenter, skapa presentationer och öva och diskutera vad du lär dig.

Några av de projekt du ska göra ...

 • Finansiell rapportering: Eleverna kommer att bedöma huruvida ett offentligt handlat bolags finansiella rapporter och uppgifter om viktiga risker är giltiga och fullständiga och analysera bolagets potential för framtida ekonomisk framgång.
 • Ledarskapsredovisning och kontroll: Eleverna ska rollspel som chefer och identifiera relevant information, analysera kostnader och vinster och använda informationshanteringsverktyg för att göra ett strategiskt affärsbeslut som innebär osäkerhet.

Graden erfarenhet är ...

 • 100% ONLINE: Samma kurser hittar du på campus, med flexibilitet att lära dig när och var du vill.
 • INTERAKTIVT: Samarbeta med ett globalt nätverk av branschledande klasskamrater, instruktörer och alumner.
 • ENGAGING: Innovativa kurser med föreläsningar från några av världens bästa instruktörer och praktiska projekt.
 • Karriär-FOKUSERAD: Praktiska kurser som utformats för att hjälpa dig att behärska färdigheter som du kan börja tillämpa på din karriär direkt

När du är examen blir du

 • En eftertraktad kandidat i fältet
 • Kunnig och kunnig i revision, finansiell rapportering, skatt och hantering och analys av data
 • Värderas för dina färdigheter inom dataanalys, kommunikation och lagarbete
 • Positiv för en framgångsrik karriär inom redovisning

Antagning

Krav

Sökande till examen måste ha:

 • En kandidatexamen i någon akademisk disciplin från en ackrediterad institution i USA eller den internationella som motsvarar en amerikansk kandidatexamen.
 • Minsta akademisk bakgrund i affärer, med en kurs i företagsledning och minst en i principer för redovisning.
 • Rekommenderad grundutbildning GPA är 3,0 / 4,0 eller motsvarande i USA, från de sista två åren av grundutbildning.
 • GMAT eller GRE-poäng krävs, men kan avstå ifall du visar tillräcklig relevant arbetslivserfarenhet. För att bli ansedd för ett avstående måste du ha minst tre års yrkeserfarenhet på heltid, med visad karriärutveckling. För att ansöka om avstående, fyll i och skicka in detta formulär.
 • Alla sökande vars modersmål inte är engelska måste ta Internet-baserat test på engelska som ett främmande språk (TOEFL) eller det internationella engelska språketestningssystemet (IELTS) -testet. För information om universitetets engelska kompetensbehov, gå till www.grad.illinois.edu/admissions/instructions/04c. Internationella sökande måste lämna in en officiell TOEFL eller IELTS-poäng till Illinois iMSA. Du kan vara befriad från att ge ett TOEFL- eller IELTS-poäng om du uppfyller något av de kriterier som anges här: http://www.grad.illinois.edu/admissions/apply/exemptcountries

Om University of Illinois

University of Illinois i Urbana-Champaign är ett redovisningsstyrka. Våra alumner har blivit världsberömda grundare av företag, verkställande direktörer, finansdirektörer, världsledande och mer.

Vi har över 60 000 levande alumner över hela världen i College of Business och över 450 000 inflytelserika University of Illinois alumner över hela världen, vilket gör att du kan nätverk och utnyttja karriärmöjligheter globalt.

Institutet för redovisning, hemma för iMSA, har rankats # 1 av både BYU: s fakultetsforsknings rankningar och UT Dallas Top Business Schools baserat på forskningsbidrags rankningar.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by Coursera »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
30,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum