Read the Official Description

Översikt

En flexibel och prisvärd grad från ett av de bästa datavetenskapsprogrammen i världen, fokuserat på ett av de hetaste områdena i det nya årtusendet.

Anmäl dig till Master i datavetenskap i datavetenskap (MCS-DS) och få tillgång till den beräkning och statistiska kunskap som behövs för att göra stora data till meningsfull insikter. Bygg kompetens inom fyra kärnområden inom datavetenskap-data visualisering, maskininlärning, data mining och cloud computing-samtidigt som du lär dig nyckelkompetens inom statistik och informationsvetenskap. Denna helt online grad är en prisvärd gateway till en av de mest lukrativa och snabbast växande karriärerna i det nya årtusendet.

MCS-DS erbjuds av CS @ ILLINOIS, en US News & World Report topp 5 CS-examen, i samarbete med universitetets statistikavdelning och topprankade iSchool. Delta i vårt alumni-nätverk av entreprenörer, lärare och tekniska visionärer, som har revolutionerat hur människor kommunicerar, handlar, bedriver verksamhet och underhålls. Från ILLIAC till Blue Waters, OpenMP till MPI, Mosaic till YouTube och de första vektoriseringssamlarna till LLVM, CS @ ILLINOIS har länge varit i framkant av excellence inom datorer och utbildning.

Vem är denna examen för:

Professionella som vill använda stora data för att förstå världen, upptäcka nya insikter och optimera beslutsfattandet kommer att hitta värde i MCS-DS-programmet. Att analysera den stigande tidvattnet har blivit viktig för ett brett spektrum av områden, däribland humaniora, medicin och näringsliv, samt teknik och vetenskap. Studenterna kommer att få en stark grund som gör det möjligt för dem att få datavetenskap att bära på dessa områden. Programmet är utformat så att eleverna kan slutföra det i sin takt eftersom de balanserar sina personliga och professionella åtaganden. De flesta eleverna avslutar graden på mindre än tre år, men det kan slutföras på så lite som ett år eller, om så behövs, så många som fem år.

Undervisning:

Undervisning för MCS-DS är $ 600 per kredittimme, för totalt 19 200 dollar för hela 32-timmarsexamen. Det finns ytterligare avgifter från Coursera, ProctorU och, beroende på kursen, Amazon Web Services. Även om avdelningen inte har några assistentships eller stipendier tillgängliga för detta program, kan inhemska studenter kvalificera sig för Federal Student Aid, eftersom MCS-DS är ackrediterad av Higher Learning Commission.

Akademiker

MCS-DS är en examensavhandling som kräver 32 studiepoäng av kursen. Studenterna kan slutföra de åtta kurser som krävs för MCS-DS i sin egen takt, på så lite som ett år eller upp till fem år. Eleverna får föreläsningar via Coursera-plattformen, men råds och bedömas av fakulteten i Illinois och undervisningsassistenter på den rigorösa uppsättningen uppdrag, projekt och tentor som krävs för universitetsexamen.

Vad varje MCS-DS-student lär sig ...

 • Maskininlärning: Kärnan Applied Machine Learning-kursen fokuserar på verktygsorienterade och probleminriktade lektioner i maskininlärning. Applikationsområdena inkluderar datasyn, bearbetning av naturliga språk, tolkning av accelerometerdata och förståelse av ljuddata.
 • Datavisualisering: Kärna Datavisualisering kursen visar hur man presenterar data effektivt för mänsklig förståelse, börjar med databas visualiseringsverktyg som Tableau och avslutas med programmering med D3.js för att skapa reaktiva webbsidor för berättande databerättelse.

Graden erfarenhet är ...

 • 100% ONLINE: Samma kurser hittar du på campus, med flexibilitet att lära dig när och var du vill.
 • INTERAKTIVT: Samarbeta med ett globalt nätverk av branschledande klasskamrater, instruktörer och alumner.
 • ENGAGING: Innovativa kurser med föreläsningar från några av världens bästa instruktörer och praktiska projekt.
 • CAREER-FOCUSED: Praktiska kurser som utformats för att hjälpa dig att behärska färdigheter som du kan börja

När du examinerar kan du:

 • Använd cloud computing för att lära, visualisera och mina nya insikter från stora data.
 • Analysera tillgänglig data för att informera kritiska beslut.
 • Undersök data vetenskapligt och använd det för att bevisa hypoteser.
 • Program effektivt, med rätt verktyg för jobbet.

Antagning

Krav

Sökande till examen måste ha:

 • en kandidatexamen
 • 3,0 / 4,0 grundnivå GPA eller högre (från de sista två åren av kandidatexamen examen).
 • tillräcklig bakgrund i objektorienterad dataprogrammering, datastrukturer och algoritmer (t.ex. en "datastruktur" -kurs eller jämförbar kunskap).
 • inte redan genomfört en examen i datavetenskap. (De som redan har examen i datavetenskap kan fullfölja programmet för att erhålla ett magistercertifikat i datavetenskap som de kan lista tillsammans med sin existerande examen i CS.)

rekommendationer

Sökande till examen rekommenderas att ha:

 • en kandidatexamen i ett datafält,
 • 3,2 / 4,0 grundnivå GPA eller högre,
 • Programmeringserfarenhet visad genom anställning eller en lista över programprojekt, och
 • programmeringserfarenhet med C ++ och / eller Java.

Ansökningsprocessen

Alla sökande måste lämna in en ansökningsblankett, kompletterande blankett, tre referensbrev, en redogörelse för ändamål, CV och officiella utskrifter från alla avslutade högskoleutbildningar. TOEFL / IELTS poäng kan krävas för internationella sökande.

Om University of Illinois

Sedan grundandet 1867 har University of Illinois i Urbana-Champaign fått ett rykte som en global ledare inom forskning, undervisning och offentligt engagemang. Med vårt landbidragsarv som grund lägger vi fram innovativ forskning som tar itu med globala problem och utökar den mänskliga erfarenheten. Våra transformativa lärande erfarenheter är utformade för att producera alumner som vill skapa en betydande samhällsekonomisk inverkan. Illinois är en pionjär inom innovativ distans och online-utbildning, som leds av Center for Innovation in Teaching and Learning. CS @ ILLINOIS har samarbetat med Informationsvetenskapskollegiet och institutionen för statistik för att erbjuda master i datavetenskap i datavetenskap.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by Coursera »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
19,200 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum