Ungkarl I Psykologi (online)

Oral Roberts University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ungkarl I Psykologi (online)

Oral Roberts University

Kurser i psykologi är utformade för att ge en empirisk metod för studiet av mänskligt beteende, en kunskap om psykologiska principer och en bekant med aktuella problem, samtidigt som en stark kristen ram för att utvärdera teorier, metoder och övertygelser.

Den psykologi stora är skräddarsydd för att förbereda dig för examen arbete i någon av de olika områden inom vilka professionella psykologer fungerar. De yrkesområden inkluderar, men är inte begränsade till, de mer populära områdena i klinisk psykologi, rådgivning psykologi och biologisk psykologi. Den psykologi Programmet strävar också efter att hjälpa sina elever till en bättre förståelse av sig själva och för dem med vilka de samverkar i processen att leva. Av denna anledning är den stora ett utmärkt val för studenter som planerar att arbeta i nästan alla fält.

Utfall

Studenter med majors i psykologi har funnit karriärer i: - Graduate studier som leder till en yrkesexamen - Personal - Reklam - Public relations - Opinionsbildning - Caregiving - Forskning - Ministry

Vad har du att se fram emot?

Fantastiska klasser med professorer som kommer med värdefull erfarenhet till klassrummet ... att vara del av ett program med ett rykte för kvalitet. Gör dig redo att bli utmanad att stiga till din personliga högsta potential samtidigt utforska principer, teorier, tillämpningar, begrepp och metoder inom en utpräglat kristen ram.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan