Ungkarl I Ledande Studier (online)

Oral Roberts University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ungkarl I Ledande Studier (online)

Oral Roberts University

De ledarskapsstudier stora är utformad för att understryka utredning, förståelse, kompetensutveckling, praktik och reflektion. Studenter i detta stora bedriva ett strikt program för studier i ledarskapsteori, organisationskommunikation, offentlig och privat ledarskap sektorn, kyrka ledarskap, konfliktlösning, etik och administrativa teori.

Ritning från olika akademiska institutioner och skolor i universitetet, studerar ledarskap större är för studenter som vill ha en bred kunskapsbas. Inrymt i historia, humaniora och Government Department, är denna grad utformad för att uppfylla de pedagogiska målen för tre typer av studenter, de för vilka kandidatexamen är terminal examen och därför vill att deras utbildning för att förbereda dem för all livets duties- offentliga och privata, de för vilka kandidatexamen är förberedande för vissa examen eller professionella program och dem för vilka universitetet inte erbjuder ett stort behov för sina karriärmål.

Karriärmöjligheter

Studenter med en ledarskapsstudier grad hitta karriärer inom yrken som juridik, förvaltning, näringsliv, journalistik, undervisning, samt ett fält som kräver kunskap om nationella och världshändelser.

praktik möjligheter

  • Tulsa globala alliansen - Medkänsla International - Dominion Farms (Kenya, Nigeria, Texas) - Internationella kristna Oro - Hållbar Tulsa - Kongress kontor i Tulsa och Washington DC - State lagstiftande kontor i Oklahoma City - Department of State - Politiska kampanjer
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan