Om du vill kvalificera på akademisk nivå i så stor utsträckning som möjligt för vård, är du med utbildningsprogrammet för kandidatexamen Hälsoekonomi (B. A.) mycket goda råd: Hälsoekonomiska grunderna kombineras i denna utbildning som med organisatoriska, kommunikativ och juridisk expertis. Studien ger verktygen för ledande befattningar inom sjukvårdsområdet, ger färdigheter för komplexa, ansvariga uppgiftsområden och ger eleverna traktade gränssnittshanteraren fortsätter. Utbudet av framtida tillämpningar är lika varierande som själva undersökningen. Akademiker arbetar som en ekonomisk konsult eller projektledare i organisationer, företag eller institutioner socialförsäkrings, till exempel i rådgivning. Även på sjukhus eller vårdhem kommer hälsoekonomer som används. Efter kandidatexamen Du har möjligheten att ha en forskarutbildning kurs för master Hälsoekonomi (M. A.) att fördjupa dina kunskaper.

Nyckel kvalifikationer

Apollon universitet har en Bachelor hälsoekonomi (B. A.) utvecklat en kurs, de fullständigt kvalificerade studenter för de nya utmaningarna inom hälso- och sjukvårdsmarknaden. i syfte att lära sig en sund ekonomisk sektions kunskap som gör det möjligt att reagera optimalt till de snabba förändringarna inom hälso- och sjukvårdsmarknaden och kan anta komplexa och ansvarsfulla uppgifter.

Studie innehåll

Du förvärvar genom den differentierade läroplan med konkret innehåll, att kompetensen arbeta självständigt och effektivt i mitten till övre hantering av hälsoekonomi. Med valfria Det gör dem individuellt lämpliga ämnen. Tekniskt är mycket praktiskt innehåll i centrum:

  • Styra och kontrollinstrument
  • Process och kvalitetsstyrning
  • strukturell expertis för hälso- och folkhälsa
  • ekonomi
  • Investeringar och finansiering

Förutom teknisk kunskap om den allmänna ekonomiska och hälsoekonomiska processer metodisk och sociala färdigheter i studien fördjupas, inklusive:

  • Projektledning, personal och organisation konsulttekniker
  • Intervjua och Kommunikation

behörighet

Kraven för antagning till kandidatstudier regleras av högskolelagen Bremische (BremHG). Då kan du studera under vissa villkor utan gymnasiet kvalifikationer.

baslinje

helst

Gradering

De förvärvar den internationellt erkända Bachelor of Arts i Department of Health Economics. Med denna examen du är kvalificerad utmärkt för chefer på mellannivå och ledande roller i sjukvården.

Studielängd

Kontrollstudie 36 månader eller 48 månader (180 hp).

provstudie

Genom att registrera på APOLLON Hochschule Du kan testa 4 veckor studerar gratis. Inom denna period, kan du logga in när som helst återkalla. då inga kostnader uppstår för dig.

ackreditering

Kandidatprogrammet i hälsoekonomi (BA) av Internationella byrån för kvalitetssäkring och ackreditering av utbildningar och institutioner (FIBAA) certifierade.

Gratis förlängning

Upp till 50% av den valda studie-variant (18 eller 24 månader).

Program undervisas på:
Tysk

Se 4 fler kurser från Apollon Hochschule »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
36 - 48 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum