Top-up ba i tidiga år (heder)

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Top-up ba i tidiga år (heder)

The Open University

Top-up BA i Early Years (Honours)

Denna väg gör att erfarna utövare med en stiftelse examen i Early Years att stärka sin professionella utveckling genom att fylla på vår BA (Honours) Early Years examen i bara två års deltidsstudier. Du kommer att utveckla ett kritiskt förståelse för tidiga år praktik och ramar från etiska, sociala, rättsliga och politiska perspektiv; och få de kunskaper och färdigheter som behövs för att samarbeta och rättvist inom ett integrerat, tvärvetenskapligt arbetskraft.

Viktiga funktioner i kursen

 • Matchar det sista steget (Steg 3) i vår BA (Honours) Early Years (Q51) examen
 • Relevant för skolor och år inställningar tidigt efter en brittisk / Irland läroplan (ges på engelska)
 • Anses "fullständig och relevant" för om registrering och reglering - vilket innebär att du ska räkna i det kvalificerade förhållandet mellan personal på nivå 3
 • Förbereder dig för vidare forskning, studier, undersökning och praktik

Pedagogiska mål

 • att utveckla och förbättra teoretiska, praktik och forskning kompetens och kunskap om att arbeta med barn och familjer i en rad olika inställningar
 • att utveckla din tvärvetenskaplig forskning, kunskap och politik basen ligger till grund olika organ.

Undervisning, lärande och bedömningsmetoder

Kunskap och förståelse för barn från födseln till tolv och andra åldersgrupper som en del av kontextualisera dina studier, utveckla tvärvetenskaplig forskning, kunskap och politik basen ligger till grund olika organ utvecklas genom huvud läromedel och-text frågor, uppgifter och aktiviteter. Huvud läromedel erbjuds via stöds öppna utbildningsmoduler och omfattar modul texter, audiovisuellt material och riktad behandling. Summativ bedömning genom skrivna handledare-märkta uppdrag (TMAS) och i slutet av modulen undersökningar vid behov. Utbildarna stödja din utveckling genom nätet och telefonsupport, brev, tutorials, och skriftlig feedback på uppdrag.

Kognitiva färdigheter bedöms av moduluppdrag. Dessa gör att du kan visa din förmåga att strukturera en tydlig och motiverad talan och att kritiskt analysera modulfrågor. Den personlig utvecklingsplan och lärande på arbetsplatsen Project kommer att erbjuda dig möjlighet att visa oberoende tänkande; att visa din förståelse för teoretiska begrepp och de understödjer principer för praktiken, eftersom det gäller barn, barndom och familj i en arbetsrelaterad kontext, samt att visa tecken på reflekterande praktik och att använda lämpliga metoder för undersökning.

Viktiga kunskaper främjas inom läromedel och som en del av fortlöpande bedömning. Kriterierna för TMA Bedömnings kräver att du visa din förmåga att kommunicera effektivt och lämpligt sätt i en mängd olika format. Lärande färdigheter med fokus på användning av informationskompetens, planering, självbedömning, identifiera styrkor och svagheter, prioriteringar och mål, samt granska och reflektera är ett inslag i den personliga utvecklingsplanen, den allmänna inställning till viktig kompetens och Verksamhetsförlagd Inlärnings komponenter. Grupparbete och tvärvetenskaplig och olika organ är främjas genom arbetsbaserade projekt och fallstudier samt genom att uppmuntra eleverna att samarbeta elektroniskt. Bedömningen kan innefatta vittnesmål från kollegor på bidragen till grupparbetet. Användning av informationsteknik kommer att vara ett krav i processen för lärande på arbetsplatsen komponenter leverans och support. Möjligheter att utveckla personliga IT-kunskaper är en del av arbetsbaserad inlärning moduler.

Professionella färdigheter utvecklas som en del av:

 • en ökad medvetenhet och förståelse för god praxis
 • förstå vikten av informationsutbyte och utveckla kritiskt analytisk praxis när det gäller att lyssna på barn, främja barnens välbefinnande, och olika organ som arbetar
 • stödja barns lärande och utveckling med hjälp av undervisningsmaterial och arbetsbaserade reflekterande praktik.

Bedömningen av säkerhet är via modulen arbete och lärande på arbetsplatsen komponent i examen och genom att överlämna uppdrag. Här ingår att utveckla en lämplig strategi för att spela in din utveckling i förhållande till din arbetsbaserad praktik.

Avgifter

Vi anser kostnaden bör inte vara ett hinder för att uppnå din potential. Det är därför vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna för studien så lite som möjligt och har ett brett utbud av flexibla sätt att betala för att hjälpa till att sprida, eller till och med minska, kostnaden. Avgifter för studier som inleds under läsåret 2014/2015 är:

 • Avgifterna betalas på en modul-för-modul basis - du kommer inte att behöva betala för hela din examen i förskott.
 • Om som de flesta OU studenter som studerar på deltid, studerar du i genomsnitt 60 poäng per år - du kommer att studera i sex år att slutföra en examen. Vår typiska avgift för 60 poäng är £ 2632.
 • Vår nuvarande avgiften är £ 5264 - baserat på 120 poäng studier - vilket motsvarar ett års heltidsstudier.
 • Den totala kostnaden för din valda examen idag startar från £ 2632 baserat på våra nuvarande avgifter.

OBS: Priserna kan komma att ändras.

Hur lång tid tar det?

 • Deltid - 2 år
 • Heltid - 1 år
 • Tidsfrist - 3 år

Karriär relevans

Denna grad är relevant för alla som arbetar i skolan eller år inställningar tidigt som följer en Storbritannien eller Irland läroplan, och som använder engelska som undervisningsspråk - inklusive British Forces skolor och relevanta inställningar i Europa.

Tidiga år yrkesverksamma arbetar i många roller i gruppinställningar (t.ex. daghem och barncentrum) och som hem-baserade vårdare - spelar en central roll i barns utveckling från födseln till fem år. De leder också praxis och stödja andra utövare.

Obs: från september 2014 deltagare i England till BA (Hons) Early Years utan tidigare uppnått nivå 3 Early Years examen kommer dessutom kräva GCSE passerar vid "C" eller högre på engelska och matematik för deras grad betraktas som en "fullständig och relevant "kvalifikationer och att kunna räkna på nivå 3 nyckeltal.

Behörighet

För att vara berättigad till top-up väg till denna grad, måste du vara en erfaren tidiga år utövare och hålla en stiftelse examen i Early Years (kolla din examen utskrift) tilldelas inom de senaste fem åren.

Du måste också ha goda kunskaper i engelska, med ett IELTS standard på 6,0. Om du är osäker att du kommer att kunna ta en gratis engelsktest som en del av registreringsprocessen.

Läs mer om programmet på Öppna universitetets hemsida här

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
1 - 4 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan