Läs den officiella beskrivningen

Tillämpad beteendeanalys Graduate Certificate

Acceptera nya studenter för hösten 2018 och våren 2019

Texas Tech University's College of Education erbjuder ett onlineapplicerat beteendeanalys Graduate Certificate som är utformat för att uppfylla BCBA® programmatiska krav. Kursen är tillgänglig som ett fristående certifikat eller som ett fokusområde med en online master i utbildning i specialundervisning.

Programöversikt

 • 18 kredit timmar
 • Kursen avslutad online
 • Förkunskapskrav: kandidatexamen
 • Sluttid är ungefär ett år. Studenterna måste slutföra EDSP 5303 innan de tar ytterligare kurser i sekvensen. Högst två kurser i sekvensen får tas samtidigt.
 • När de är antagna kommer studenterna att tilldelas en kohort för att slutföra kursföljden.

Ansökningsprocess

Trots att det inte finns någon ansökningsfrist, uppmanas potentiella studenter att skicka in alla ansökningsmaterial minst två månader före projicerad inledande registrering.

1. Fyll i ApplyTexas-programmet.

 • När du blir ombedd att välja din huvud väljer du "Grad Cert - Applied Behavior Analysis".
 • $ 60 första ansökningsavgift eller $ 50 för varje efterföljande ansökan (inklusive ändringar av inmatningsdatum, tillägg / ändra programförfrågningar eller återtagningsförfrågningar).

2. Fyll i ytterligare ansökan som skisseras av Texas Tech University Graduate School.

 • Sökande måste ha inofficiella utskrifter från alla högskolor och universitet som tidigare deltagit i Texas Tech University Graduate School. Om du är antagen kommer du då att bli skyldig att skicka in officiella prenumerationer.
 • Alla internationella sökande måste tillhandahålla bevis på engelska färdighet innan ansökan kan betraktas för antagning. Detta test avstår endast för akademiker från amerikanska universitet eller universitet i engelska kompetensfria länder. Sökande som har fullgjort minst två år i följd vid ett college eller universitet i USA eller i ett engelskspråkigt undantaget land, är också undantagna från det engelska kompetensbehovet.

3. Markera fliken Program i din Raiderlink för att anmäla en ändring av din antagningsstatus.

 • När du godkänner Graduate School och College of Education kommer du att arbeta med en fakultetsrådgivare för att utveckla en examensplan. Om du får ett avslag, kan du kontakta Associate Dean of Graduate Education och Research för rådgivning angående ansökan om överklagande.

Intresserad av att ta bara en eller två kurser? Använd Texas Tech Universitys Graduate Midlertidiga Status för att ansöka och ta så många som 12 kredit timmar utan att slutföra ansökan till ett examensprogram.

Programkrav

Certifikatprogram kan bedrivas självständigt eller samtidigt med ett magisterprogram. Alla kurser erbjuds online.

Obligatoriska kurser (18 kredit timmar)

 • EDSP 5303 ABA I: Tillämpad beteendeanalys
 • EDSP 5345 ABA II: Enkelt ämnesdesign
 • EDSP 5346 ABA III: Funktionsbeteendebedömning
 • EDSP 5347 ABA IV: Behavior Change Procedures
 • EDSP 5348 ABA V: Avancerade frågor i ABA
 • EDSP 5349 ABA VI: Etik och professionell uppförande

EDSP 5303 och 5345 är förutsättningar för EDSP 5346. EDSP 5347 och 5348 tas samtidigt, efter att EDSP 5303, 5345 och 5346 har genomförts med framgång.

För en utbildningsutbildning i specialundervisning, krävs ytterligare 18 studiepoäng av kurser och en omfattande utvärdering eller avhandling.

Avslutande av den nationella styrelsen Certified Behavior Analysis Credential (BCBA®) innebär att kompletterande ytterligare krav (dvs. acceptabel mastergrad, 1500 timmar erfarenhet av erfarenhet, framgångsrik avslutning av skrytprov). TTU ger inte övervakad erfarenhet av BCBA-kraven.

Program undervisas på:
Engelska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 fler kurser från Texas Tech University Worldwide eLearning »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum