Talend Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Talend Certifieringsutbildning

Edureka

Utbildningen har utvecklats i samarbete med Talend® och är utformad för att hjälpa dig att behärska Big Data Integration Platform med hjälp av Talend Open Studio för att enkelt ansluta och analysera data. Du använder Talend ETL-verktyg med HDFS, PIG och Hive på verkligt fall studier.

Om kursen

Talend Open Studio (TOS) Är en underbar öppen källkod Data Integration (DI) verktyg som används för att bygga end-to-end ETL-lösningar. Den här kursen, som utvecklats i samarbete med Talend®, är utformad så att den inte bara hjälper nybörjare att förstå konsten att integrera data, men också utrusta dem med stora datakunskaper. Kursen syftar till att utbilda dig om Big Data genom Talends kraftfulla produkt "Talend for Big Data" (den första Hadoop-baserade dataintegrationsplattformen). Edureka är en officiell talande partner "Genom vårt direkta samarbete med Edureka kan vi hjälpa till att forma läroplanen för att matcha vad som händer på den stora datamarknaden och hjälpa till med att utbilda en ny generation utvecklare för att stödja företag som de övergår till data -driven företag. "- Ashley Stirrup, Chief Marketing Officer, Talend Course-mål Efter avslutad Talend For Big Data Course, kommer du att kunna: 1. Förstå ETL-koncepten och hur man löser affärsproblem i realtid med hjälp av talend.

 1. Förstå Talend Architecture och dess olika komponenter.

 2. Få bekantskap med Talend-verktyget för att automatisera dina fullständiga dataintegrations- / dataanalys / datalagringsbehov.

 3. Implementera användningsfall för att visa de mest använda transformationerna och komponenterna.

 4. Interagera med olika typer av käll- eller målplattform som Flatfiler (CSV, Fast bredd), XML, Excel, Databas etc.

 5. Implementera realtidsanvändningsfall och projekt scenarier som: Schemaläggning talend jobb, automatisering / parametrering, hitta duplikat (datakvalitet), datavätning, Integrering (sammanfogning) olika heterogena källsystem för att uppnå det önskade målsystemet.

 6. Vet att lärande och kompetens inom TOS för DI är ditt bästa logiska beslut att ta nästa stora steg i Big Data World.

 7. Åtkomst och arbete med Hadoop med talend.

 8. Hur man spelar smart i Big Data Environment (Hadoop).

 9. Hur man bygger användarfall i HDFS, Pig och Hive (de mest krävda och futuristiska färdigheterna).

Varför lär du talang för stora data?

Idag, när data svampar och kommer i heterogena former, finns det ett växande behov av flexibla, anpassningsbara plattformar. Talend passar perfekt i detta utrymme med en beprövad track record, vilket ger utrymme för stora möjligheter. Om du förstår hur man hanterar, omvandlar, lagrar dina organisationsdata (detaljhandel, bank, flygbolag, forskning, försäkringar, kort etc.) och representerar det effektivt, då är resursorganisationerna ute efter.

Talang för Big Data är den nya marknaden buzz och ha Hadoop färdigheter är en mycket föredragen inlärningsväg efter Talend träning.

Vem ska gå för denna kurs?

Denna kurs är en grund för alla yrkesverksamma som strävar efter en karriär inom ETL, Data Warehousing, Data Analyst, Data Scientist, Back-end support system. Följande proffs kan gå på kursen: 1. Affärsanalytiker 2. Datavetenskapare 3. DW programmerare 4. Data Arkitekter 5. Lösningsarkitekter

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Det finns inga förutsättningar för denna kurs. Kännedom om databaser / SQL-koncept kommer att vara fördelaktigt.

Edureka Certifieringsprocessen:

 • När du väl lyckats genom projektet (Recenserad av en Edureka-expert) kommer du att bli tilldelad med Edurekas Talend for Big Data Expert-certifikat.
 • edureka certifiering har industrin erkännande och vi är den föredragna utbildningspartner för många multinationella företag egCisco, Ford, MPHASIS, Nokia, Wipro, Accenture, IBM, Philips, Citi, Ford, Mindtree, BNYMellon etc. Du kan vara säker.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
369 EUR
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan