Stiftelse ingenjörsutbildning

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Stiftelse ingenjörsutbildning

The Open University

Engineering har en central roll i varje aspekt av våra liv - från den byggda miljön, elproduktion och transportnät till smartphones och cyklar. Om du arbetar i ingenjörsmässiga arbete på teknisk nivå och vill öka din karriär, är denna stiftelse examen för dig. Ett steg upp från ett avancerat lärlingsutbildning på nivå 3, det kombinerar akademiska färdigheter med behoven på din arbetsplats.

Viktiga funktioner i kursen

  • Tillämpar studiet av tekniska fundamenta som energi, konstruktion, tillverkning, material, mekanik och strukturanalys, till lösningen av verkliga problem
  • Utvecklar dina färdigheter inom matematik som är nyckeln till den framgångsrika studieingenjören
  • Byggs på dina befintliga färdigheter och erfarenheter från din nuvarande anställning inom teknik för att stödja dina professionella utvecklingsplaner
  • Innehåller en TWI-väg i materialtillverkning för studenter som nyligen har genomfört ett TWI-svetsexamen
  • Bygger en god grund för vidare studier

En nationellt erkänd kvalifikation i sig, denna grundnivå motsvarar också de första två tredjedelarna av en hedersexamen - se toppkandidatingenjörsutmärkelsen (Q78) för mer information.

Kursinnehåll

Denna grundnivå har två steg, var och en består av 120 hp.

  • I etapp 1 studerar du fyra 30-kärniga kärntekniska moduler - den sista, av vilken är arbetsbaserad.
  • Därefter i steg 2 kommer du att studera ytterligare två 30-poängskärntekniska moduler, följt av en 30-kredit-modul.

Ingångskrav

Det finns inga formella behörighetskrav för denna kvalifikation. Men du behöver lite kunskap om matematik, ett intresse för teknik, och förmågan att läsa och skriva till en bra standard på engelska.

Färdigheter för karriärutveckling

Det finns många yrken där tekniska kunskaper och färdigheter är högt värderade och ofta nödvändiga. Denna grundnivå hjälper dig att utveckla och visa ett bra grepp om tekniska principer, förmåga att tillämpa dem och en medvetenhet om omgivande problem. Den innehåller två arbetsbaserade moduler som guidar dig genom aktiviteter och projekt som är nära kopplade till din arbetsplats. Det finns ett starkt fokus på professionell utvecklingsplanering, och du kommer att vara väl förberedd för vidare studier om du vill gå vidare till en hedersexamen.

Karriär relevans

Oavsett område teknik du för närvarande arbetar i, kommer denna kurs förbättra dina karriärmöjligheter. Kvalificerade ingenjörer är mycket efterfrågade för sina rigorösa inställning till problemlösning och hög räknefärdighet - med möjligheter inom forskning, design och utveckling, driftsättning, projektledning, teknisk försäljning och marknadsföring, teknisk journalistik och patentarbete.

Om du väljer TWI Materials tillverkningsväg, kommer denna kvalifikation att hjälpa dig att bygga vidare på din befintliga kompetens inom svetsning genom att utöka din tekniska kunskaper och utveckla mellanliggande tekniska och professionella färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad December 31, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 9 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Apr. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Apr. 2019
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan