Läs den officiella beskrivningen

Experterna är överens-lära sig spanska är fördelaktigt när det gäller att växande företag söder om gränsen. Corporate jättar har misslyckats internationellt eftersom de inte förstår den lokala kulturen. Om du vill lyckas i Latinamerika du behöver tala språket och förstå kulturen.

Låt den spanska språkutbildning experter på BRIC Language Systems hjälpa dig att lyckas i din internationella ansträngningar genom att dra nytta av våra affärsfokuserade spanska språkkurser och tjänster.

BRIK Banor Feature:

  • Native lärare som bor i läge
  • Skräddarsydda kurser för varje företag
  • kulturell utbildning
  • Lärande system för varje språk
  • Affärsfokus fokus~~POS=HEADCOMP
  • Verkliga platser, företag, expat klubbar

Visste du BRIC erbjuder företagsrabatter för företag med tre eller fler anställda som deltar i språkutbildning? Corporate Diskonteringsräntor listas inom kurssidor som finns nedan.

Hur det fungerar

BRIC hjälper dig att lyckas globalt genom lokalisering. Vi ansluter dig med de bästa lärarna i Mexiko i realtid videokonferens ledda klasser. Så länge du har 3 + anställda redo att lära kan vi erbjuda företagskunder rabatt BRIC världsklass privata och grupp spanska kurser. Eftersom alla lektioner görs på nätet, har du bekvämligheten att lära från bekvämligheten av ditt eget hem eller var du kanske känner bäst att lära av! Sätt era huvuden ihop och hitta en dag och tid varje vecka som fungerar för ditt lag att få på nätet för privat grupp lektioner och dra nytta av ytterligare besparingar och den extra fördelen av teambuilding!

Privata spanska lektioner för företagskunder

Fördjupning: Business Elite Private affärs spanska lektioner från BRIC är det snabbaste sättet att lära sig det språk som passar dina affärsmål. BRIC privata affärs kurser anpassas efter dina behov!

Börjar på $ 400,00

Spanska Corporate Group Lessons

Fördjupning: Business Elite Kursen vänder sig till för företag som är verksamma i spansktalande länder som vill lära sig spanska. Börjar på $ 275,00

Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 5 fler kurser från BRIC Language Systems »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum