Sommelier naturligtvis

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommelier naturligtvis

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Sommelier Course

Lär dig de metoder för en professionell sommelier

Från början var siffran sommelier betraktas som en symbol för high-end restauranger, men nu kan finna sitt yrke i hotell, barer, restauranger, hotellområden, osv. Den professionella sommelier spelar en viktig roll i att återställa hängiven till studien, kommunikationstjänst och vin, drycker och / eller gourmetprodukter, med förmåga att ge råd till vem som helst som krävs.

Med ESAH Sommelier kurs får du lära dig funktionerna för professionella sommelier: Vinprovning, köp-och förhandlings leverantörer, rotation, försäljning och utveckling av brevet kom. Om du är en sommelierer eller vill arbeta inom denna växande sektor, tar tillfället i akt att öka din karriär och bli en expert på vinprovning.

Agenda

  • Historia, vinodling och enology - Vin sedan starten. Morfologi av vinstockar. Den mognar på rankan.
  • Geografi vin - Definition av produkter och vindistrikt. Ursprungsbeteckningar. Placering av Galicien DO. Baskien. Castilla y León. Navarra. Aragón. Rioja. Katalonien. Extremadura. Baleares. Kanarieöarna. Levante (Valencia och Murcia). La Mancha och Madrid. Cava. Andalusien.
  • Cata, metoder och effekter - Vin. Sura ämnen. Sötman i vinet. Flyktiga ämnen. Andra komponenter. Aromer av föreningar. Grundläggande begrepp för provsmakning. Organisation och utbildning. Terminologi provsmakning. The Cata. Färgen på vinet. Dofter och aromer. Smak. Metod provsmakning. Påvisbara defekter i viner. Ordlista.
  • Funktioner sommelier. Vin service och hantera kunder - Funktioner Sommelier. Para ihop vin och mat. Presentation, temperatur och öppnings viner. Kunden.
  • Dish-vin parkoppling - Para ihop. Rekommendationer. Platon och vin. Rekommendationer.
  • Källare ledning. Inköp, försäljning och utveckling av vinlistor - Planering företag. Byggnad och renovering av vingården. Villkor för vingården. Dag och redovisning. Beräkningen av avgiften. Brev vin och maträtter.
  • Spirits - Sprit konsumerade mer. Destillation. Cognac och Armagnac konjak. Marc och rester. Frukt konjak. Ron cachaça och tequila. Spannmåls Spirits. Anises. Vermouth. Moderlut. Starkviner. Whisky och bourbon. Inledande överväganden.
  • Andra kompletterande produkter - Närmar den extra jungfruolja. Te. Svamp. Tryffeln. Ost.
  • Juridiska, sociala och ekonomiska aspekter. Bilden av vin. Aktuella trender - Den nationella lagstiftningen. Gemenskapens rättsordning. PAC och den gemensamma organisationen av marknaden. Den allmänna ramen för reglerna i ursprungsbeteckningar. Generell struktur för reglerna.

Syften

Med Sommelier kurs kommer du att kunna:

  • Qatar och utvärdera olika typer av viner.
  • Att känna till egenskaperna hos alla spanska vinregioner och mat ligaspel.
  • Tjänsten veta varje vin är olika beroende på vilken typ av bearbetning.
  • Förbered vinet alltid gemensamt med mat meny i vår restaurang.

Karriärmöjligheter

Sommelier Kursen riktar sig till dem som vill förvärva, förbättra eller uppdatera sina kunskaper inom området för sommelierer, som vill fortsätta att utvecklas i ditt jobb eller för att bredda sina karriärmöjligheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan