ONLINESTUDIES

Se 2 Sommarkurser i Arkitekturstudier Nätbaserade

Sommarkurser ger studenter möjlighet att gå kurser och ta studiepoäng under sommaren när de flesta har en paus från studierna. Många skolor erbjuder säsongsbetonade kurser för att hjälpa studenter att komma sig igenom sina utbildningsprogram snabbare och få viktiga färdigheter och kunskaper.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Sommarkurs i Arkitekturstudier nätbaserade

2 Resultat i Arkitekturstudier, Distansutbildning Filter

Sommarkurs: Arkitektur (åldrarna 13-15)

Immerse Education
Sommarkurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Internet

Arkitektur är ett fascinerande ämne som omfattar akademiska och praktiska aktiviteter. Under det två veckor Immerse Education programmet för Immerse Education Architecture för ...

Läs mer

1: 1 Online-kurs: Arkitektur (åldrarna 16-18)

Immerse Education
Sommarkurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Internet

Från den solida, brutalistiska designen av British Library, till futuristisk utformning av National Space Center i Leicester och den funktionella skönheten i Heathrows termina ...

Läs mer