ONLINESTUDIES

Jämför 2 sommarkurserna i Arkitektur Online

Sommarkurser är utbildningsprogram som är tillgängliga under sommarmånaderna vid universitet och högskolor i hela världen. Vissa skolor erbjuder dessa sommarkurser på campus eller på internet så att studenterna kan bygga vidare på sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Sommarkurs i Arkitektur Nätbaserad

2 Resultat i Arkitektur, Distansutbildning Filter

Sommarkurs: Arkitektur (åldrarna 13-15)

Immerse Education
Sommarkurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Internet

Arkitektur är ett fascinerande ämne som omfattar akademiska och praktiska aktiviteter. Under det två veckor Immerse Education programmet för Immerse Education Architecture för ...

Läs mer

1: 1 Online-kurs: Arkitektur (åldrarna 16-18)

Immerse Education
Sommarkurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Internet

Från den solida, brutalistiska designen av British Library, till futuristisk utformning av National Space Center i Leicester och den funktionella skönheten i Heathrows termina ...

Läs mer