Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Detta paket kommer att hjälpa dig att förstå de grundläggande begreppen Sage och andra delar av väsentlig bokföringsprogram genom att starta från början. Det är inte kasta dig rakt in i den djupa änden, utan underlättar du försiktigt in med en mängd olika Sage kurser som tar dig igenom de grundläggande upplägg till mer komplexa säkerhetskonfigurationer och rapporteringssystem.

  • Denna kurs är en väl avrundad paket som kan hjälpa dig att bygga din kunskap om redovisning och bokföring, om du vill gå vidare i ditt nuvarande jobb roll, är på jakt efter en bättre möjlighet eller ens om du funderar på att ställa upp ditt eget företag venture.
  • Hjälp ditt företag att blomstra med kraften i Quickbooks. Lär dig att hålla koll på fakturor och kvitton, och hålla koll på papper så att när framtida revisioner uppstår, behöver du inte oroa dig för hastigt sifferexercisen.
  • Lär dig att analysera ditt företags finansiella ställning, och hålla koll på dina kontaktuppgifter under den dagliga driften av det.
  • Lär dig att övervaka lagernivåer, samtidigt hålla ett öga på toppen sålda varor, samt analysera kund statistik och demografi så att du kan rikta dina kunder med POS.
  • Fokusera din tid och motivation att se dina kunder är nöjda, genom att tillåta Quickbooks Point of Sale programvara för att spåra lager, försäljning och kundinformation så att du inte behöver slösa bort värdefull tid på att göra det manuellt. Denna programvara kommer också att integrera med SPCS lätt, så du behöver inte oroa dig för dubbel bokföring.
  • Bli en mästare på Sage - viktigt bokföringsprogram - med 20 kurser från grundläggande till avancerad nivå, inklusive Sage 50.
  • Bredda dina bokföring färdigheter, från konfiguration av konton och fakturering, till att inrätta lagersystem och hantera vinster och förluster.
  • Behärska Excel och lära sig att utnyttja alla sina användbara funktioner, inklusive kalkylblad, diagram, rapporter och makron. Lär dig att manipulera formler så att du kan göra din egna beräkningar för att effektivisera de kalkylblad som du skapar.

Vem är det avsett för?

Detta kompletta verktygslåda hjälper dig att utöka dina redovisningskunskaper och är perfekt om du funderar på att inrätta ett eget litet företag eller få ett försprång i konkurrensen på arbetsmarknaden.

Krav

Det finns inga förutsättningar för denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Som en revisor kan räkna med att tjäna ca £ 28k, med vägar som kan leda till potentiella styrekonom, auktoriserad revisor och ekonomichef.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
250 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum