Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

I slutet av kursen kommer du att ha en grundlig förståelse av många komplexa ämnen som du kommer att kunna tryggt tillämpas på verkliga situationer som du framsteg genom din karriär.

  • Utforska principerna för dubbel bokföring från de grundläggande begrepp och politik till mer komplexa frågor inklusive avskrivningar, periodiseringar eller osäkra fordringar.
  • Få en inblick i principerna för upprättandet av bokslutet för en enskild näringsidkare, inklusive bokföring fel och balansomslutningen.
  • Läs mer om principerna för mervärdesskatt för att få en bättre förståelse för vad det är, hur det tillämpas och hur man kan beräkna och återta den.
  • Upptäck centrala begrepp när det handlar om bokföring för partnerskap och icke-vinstdrivande organisationer och välgörenhetsorganisationer.
  • Bibehålla kundens förtroende genom att lära sig hantera ofullständiga register och cash management exakt och med hög standard vid alla tidpunkter.

Vem är det avsett för?

Denna nivå 3 Kursen riktar sig till potentiella kandidater som avlagt nivå 1 och 2 eller någon som har redovisning erfarenhet, som de skulle vilja ta att expandera på för att ta sin karriär till nästa nivå.

Krav

Vi rekommenderar att du har en grundläggande förståelse av Sage programvara kurs eller någon erfarenhet av redovisning.

Vad markerar denna kurs isär?

Denna nivå 3 dubbla certifiering med både IAB och Sage kan verkligen ge dig en hiss i konkurrensen. När fullt kvalificerade, kommer du att kunna höja värdet på ditt namn genom att lägga till IAB eller AIAB i slutet av det. Denna status kommer med en lön i regionen på £ 30,000 pa.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
375 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum