Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

I slutet av den här kursen kommer du att ha en grundlig förståelse för bokföring från en nybörjare till en mellannivå.

  • Arbeta dig igenom det datoriserade redovisningen av nivå 1 och nivå 2 kursplaner och få kompetens och beundrade referenser från en ansedd Ofqual registrerad organisation, IAB.
  • Komma till rätta med de väsentliga Sage 50 programvara och navigera dig runt de grundläggande funktionerna med hjälp av skärmdumpar och lätt att följa övningar.
  • Utveckla en förståelse för grunderna redovisning, inklusive att skapa kund- och leverantörsposter, satsinmatning kreditnotor och fakturor, registrering försäljning och inköp, bankavstämning och småaktiga kontanttransaktioner.
  • Lär dig att starta ett nytt företag, inklusive att skapa en kontoplan som passar företagets krav.
  • Behärska komplexiteten i affärsredovisning inklusive journalanteckningar för löner och aktievärdering och kontroll.
  • Få ytterligare insikt i de mer komplexa funktioner Sage 50 programvara, för att optimera dess prestanda, samtidigt som att öka din egen utgång.
  • Lär dig att utnyttja journalfunktionen inom Sage, liksom bearbetning momsdeklarationer, råbalanser och avdelnings kodning.

Vem är det avsett för?

Denna nivå ett och två paket riktar sig till potentiella kandidater som börjar på deras bokföring och redovisning resa och vill få en fast certifiering för att lägga vikt vid sin CV.

Krav

Det finns inga förutsättningar för denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

När du har uppnått nivå 1 och 2, utveckla dig själv ytterligare genom att gå på att studera Nivå 3. Denna dubbla certifiering med både IAB och Sage kan verkligen ge dig hissen du behöver för att få över tävlingen. När fullt kvalificerade, kommer du att kunna höja värdet på ditt namn genom att lägga till IAB eller AIAB i slutet av det. Denna status kommer med en lön i regionen på £ 30,000 pa.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
475 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum