Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

I slutet av kursen kommer du att ha en grundlig förståelse för bokföring från en nybörjare till avancerad nivå.

  • Upptäck de grundläggande elementen i datoriserad redovisning för företag med nivå 1-modulen. Läs om principerna för dubbel bokföring, samt grunderna i redovisning, däribland fakturor, kvitton och skatt.
  • Lär dig att starta ett nytt företag, inklusive att skapa en kontoplan som passar företagets krav och skapa kund- och leverantörskontokoder och skivor.
  • Upptäck de mer komplexa funktioner Sage 50 programvara (ingår), inklusive öva rutinen funktioner, samt bank och moms avstämning och informativ rapportering med hjälp av kund och leverantör datum.
  • Gräva i mer avancerade funktionerna i Sage 50 program, som inte omfattas tills du når nivå 3, inklusive periodens slut processer, styrning står för icke-vinstdrivande organisationer / välgörenhetsorganisationer och registret anläggningstillgångar och avskrivningar.

Vem är det avsett för?

Detta kompletta paket riktar sig till potentiella kandidater som funderar på att slutföra en intensiv bokföring kurs för att starta eller fortsätta sin karriär, eller för personer som behöver certifieringar att kvantifiera deras nuvarande erfarenhet.

Krav

Det finns inga förutsättningar för kursen.

Vad markerar denna kurs isär?

Denna nivå 3 dubbla certifiering med både IAB och Sage kan verkligen ge dig en hiss i konkurrensen. När fullt kvalificerade, kommer du att kunna höja värdet på ditt namn genom att lägga till IAB eller MIAB i slutet av det.

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
645
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum