Restaurang förvaltning kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Restaurang förvaltning kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Restaurant Management Course

Specialiserade på Restaurant Management

Det primära syftet med denna kurs Restaurant Management, är att introducera dig till de senaste trenderna och strategier inom hotellsektorn, genom kunskapen om användning av nya verktyg restaurang förvaltning, innovativa produkter, teknisk människa, kommersiell förvaltning och finansiellt företag.

I den internationella hotellområdet, framväxten av nya marknader och produkter, tvingar oss alla att positionera oss i framkant av nätet för det här loppet för konkurrenskraft, organisation och förvaltning av våra restauranger och hotell.

Agenda

  • Management-processerna och mat-och dryckesområdet.

Återställa erbjudanden. Shopping-kommissarie-källare. Restaurangtjänster. Kitchen

  • Inköp Management.

Inköp Management. Kontroller inom området mat och dryck. Faciliteter och infrastruktur. E-marknadsplatser. Köpa ledning och precis i tid

  • Den ekonomiska förvaltningen av restaurering.

Ekonomisk förvaltning för renovering. Detaljhandelspriserna i administrationen restaurering tillämpas på cateringföretag.

Kontroll butik. Personalkostnader

  • Bankett.

Undersökning. Omsättning. Politiska reserver. Planering och installation. Monteringstyper i olika tjänster. Montering möbler. Seat gäster (baserat protokollregler). Beredning av menyer. Meny layout. Olika typer av montering. Personalen fungerar. Kostnad för mat & dryck menyer

  • Produkter V-området.

Klassificering av livsmedel varierar. Detaljerad beskrivning av v intervallet. Spårbarhet (spårbarhet) eller produkt loteado

  • Engineering menyn.

Villkor och krav för utveckling av en meny. Villkor och krav för beredning av ett brev. Engineering menyn. Foodservice försäljningsstatistik. Slutkundspriserna. Försäljning och fakturering

  • Andra former av restaurering.

Andra former av catering, catering, samhällen och social restaurering. Catering, samhällen och socialt återställande

Syften

Med Restaurang Management Course få det:

  • Lär drift och förvaltning av de avdelningar som ingår i mat-och dryckesavdelningen.
  • Du lär dig att hantera våra affärs inköp.
  • Lär dig som de borde vara våra affärsmöjligheter för att uppfylla juridiska krav på hälso-och hygienfrågor.
  • Du lär dig att beräkna kostnaderna för produktionen med mat och dryck och lära sig att beräkna dessa kostnader, detaljhandelspriserna.
  • Vet en bankett hantering från rekrytering till slutförandet av evenemanget.
  • Lär dig innebörden av V-sortiment produkter.
  • Lär dig att förhandla om att träna när man förhandlar med leverantörer.
  • Vet andra sätt att återställa världen.
  • Lär dig nya tekniker som genomförs i dessa tider.
  • Ahondes i frågan om restaurering och sociala gemenskaper.

Karriärmöjligheter

Restaurangen management Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ställning mellan-eller högre nivå som chef för barer, restauranger och shopping. Generellt arbetar inom livsmedels-och dryckesavdelningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan