Läs den officiella beskrivningen

Använd kampanjkod ngtu295 att betala endast £ 295 för någon kurs bunt på SuperSkilz kassan!

Project Management Institute (PMI) definierar Projektledning genom att först förklara vad ett projekt är, dvs en tillfällig gruppaktivitet som syftar till att ge en unik produkt, tjänst eller resultat. Ett projekt är tillfällig eftersom den har en definierad början och slut i tid, och därför definierad omfattning och resurser. Utveckling av programvara för ett förbättrat affärsprocess, uppförande av en byggnad eller bro, hjälparbetet efter en naturkatastrof, utbyggnad av försäljningen till en ny geografisk marknad - allt är projekt.

Projektledning, då, är tillämpningen av kunskaper, färdigheter och tekniker för att genomföra projekt på ett effektivt sätt. Det är en strategisk kompetens för organisationer, så att de kan knyta projektresultaten till affärsmål - och därmed bättre konkurrera på sina marknader.

Detta paket innehåller en mängd professionella nivå projektledarkurser som tillgodoser nybörjar och erfarna projektledare. Den är idealisk för alla som vill bygga upp en portfölj av projektledning. Majoriteten av dessa färdigheter kan tillämpas inom alla branscher från marknadsföring och ekonomi till mänskliga resurser och utbildning. Bunten innehåller också en projektledning kurs särskilt riktade personer som arbetar i IT-branschen.

Vad finns i bunten?

Detta paket innehåller 6 separata kurser.

  1. Projektledning för icke-projektledare
  2. Projektledning
  3. IT Projektledning Essentials
  4. Prince2 Projektledning (stiftelse)
  5. PMI Certified Associate in Project Management (CAPM): femte upplagan justerad
  6. PMI Project Management Professional (PMP) Tentamen: PMBOK Guide - femte upplagan-linje

Hur varje kurs undervisas?

Alla kurser är online och i egen takt, vilket innebär att du gör det i ditt eget hem, i din egen tid, i din egen takt. Varje lektion är förinspelad så att du kan pausa, spola framåt, hoppa sektioner, eller gå tillbaka till en annan lektion om du behöver. Lektionerna är multimedia baserad, vilket innebär video och ljud används för att hålla lektionerna. De flesta lektioner är också interaktiva, vilket fick eleven att delta. Det kan handla om att svara på frågor på skärmen, som deltar i uppgifterna, och med hjälp av simulatorer som om du använder riktiga program.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra varje kurs?

Som nämnts ovan, våra kurser är själv tempo. Vissa människor avsluta sin kurs snabbare än andra. Om du väljer att bara göra en av certifiering kurser från denna bunt, så kommer det att ta dig mindre tid än om du gör två eller tre eller alla av dem. Oavsett vad men, du kommer alltid att ha 12 månader att slutföra din kurs.

Vad behöver jag?

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. Medan de flesta av lektionerna arbetar på MAC, rekommenderar vi att du använder en dator för bästa prestanda. Vissa delar av undervisningen kan inte visas korrekt på äldre Mac-datorer. När du har loggat in på din kurs, kan du bli ombedd att ned vissa fria plugins som Java. Följ bara anvisningarna på skärmen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från SuperSkilz »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 - 12 månader
Deltid
Heltid
Pris
990 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum