Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

PRINCE2 Foundation®

PRINCE2® kan projektgruppen att fokusera på viktiga variabler som är involverade i något projekt (kostnader, tidsplanering, kvalitet, omfattning, risk och nytta) och tillåter projektledaren att ta itu med planering, delegering, övervakning och kontroll av ett projekt med en ram specifika processer och teman.

  • Komma igång och introduktion till PRINCE2
  • PRINCE2® Principer
  • PRINCE2® Processer
  • PRINCE2® teman
  • PRINCE2 Exam Preparation och tekniker

IASSC Lean Six Sigma

Lean Six Sigma är ett modernt ledande koncept och är en kombination av två separata metoder; Lean och Six Sigma. Lean är en metod som syftar till att förbättra verksamheten genom att bevara kvalitet och värde men med mindre arbete och Six Sigma är ett system för att förbättra kvaliteten på processutgångarna genom att identifiera och ta bort orsakerna till felen med hjälp av statistiska metoder.

  • Definiera fasen definierar hur projekt väljs, delar av avfall identifieras sedan och åtgärdspunkter definieras.
  • Mät fas används för att katalogisera och analysera befintliga processer för att definiera en operativ baslinje som kan användas för att beräkna potentiell kapacitet av varje.
  • Kontrollfasen hjälper sedan till att övervaka varje förändring som görs och registrera eventuella avvikelser från de förutsagda fördelar, hur till handling på resultaten.

Vem är det avsett för?

Kursen vänder sig till alla som är ute efter att göra ett drag i projektet eller processhantering / förbättringsindustrin. Det är också perfekt för alla närvarande i branschen vill erkänd certifiering.

Krav

Det finns inga förutsättningar för denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Detta paket kommer att hjälpa dig att fungera som en medlem av ett projekt eller process ledningsgrupp, kommer det också att ge dig möjlighet för ytterligare tillväxt som de högre nivåerna av såväl kvalifikationer kräver Foundation & Yellow Belt att fortsätta.

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
595 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum