Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Denna omfattande utbildningspaket kombinerar både PMP och CAPM® kursplan "möjligt för studenter att dra nytta av ett helt paket med en väl avrundad titt på projektledning.

  • Läs mer om vad CAPM® och PMP är och de processer och kunskapsområden som de omfattar.
  • Uppskatta vad som krävs för ett framgångsrikt slutförande av undersökningarna genom att ta en titt på examen planen, identifiera eventuella förutsättningar som finns och förstå hur du ansöker att sitta bedömningarna.
  • Få omfattande inblick i de stora projektledning kunskapsområden, inklusive hantering av integration, omfattning, tid, kostnad, kvalitet, HR, kommunikation, risk, upphandling och intressenter.
  • Lär dig att initiera, planera, genomföra, styra, övervaka och stänga de olika projektledningsprocesser.
  • Förstå mer om de professionella och sociala ansvar som projektledare kommer att behöva ta itu med, inklusive etiska överväganden, samverkan med intressenter, yrkesskicklighet och individuell integritet.

Vem är det avsett för?

Denna kurs är perfekt för befintliga projektledare som vill utveckla sin förståelse och framsteg vidare mot högre förvaltning och samråd roller.

Krav

Det finns inga förutsättningar att sitta kursen. PMP undersökning kräver att du har tidigare erfarenhet av projekt, liksom PDU: s som erbjuds av denna utbildning.

Vad markerar denna kurs isär?

När du har vunnit både CAPM® och PMP® kvalifikationer du kommer att kunna säga att du har uppnått projektledning förträfflighet. PMP status betyder oftast inte bara en ökning av arbetstillfällen utan också i lön, personal med PMP® status tjänar vanligtvis ett genomsnitt på £ 65.000 per år.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Pris
199 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum