Professionella matlagningskurs. initiering

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Professionella matlagningskurs. initiering

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Professional Cookery Course. Initiering

Lär dig grunderna, metoder, tekniker och kökssystem

Denna matlagningskurs visar att kunskap för att behärska de grundläggande teknikerna som, en gång förstås, kommer att möjliggöra förverkligandet av en mängd olika preparat i köket (, klassisk eller kreativa regionala, internationella) som start bas givande karriär inom matlagning.

Detta alltid öppen för din fantasi, kreativitet och initiativ som ett sätt att fånga fält imorgon din egen personlighet.

Agenda

  • Introduktion till generaliseringar i köket - Maskiner, utrustning och anläggningar. En kort historia av livsmedel. Historia av gastronomi. Maskiner, utrustning och anläggningar
  • Organisationsstruktur och utveckling av funktioner kök - kök och departamentación flödesschema. Möss-in-plats och flödet av genrer i en anläggning. Faroanalys och kritiska styrpunkter
  • Grundläggande tekniker för matlagning mat - matlagning grunderna. Mekanismer av värmeöverföring. Maillard-principer för osmos och proteindenaturering. Tillagningsmetoder. Tillagningsmetoder. Sammanfattande tabell över matlagningstekniker
  • Traditionella tekniker för konservering av livsmedel - kort historia av mat konservering. Principer för konservering av livsmedel. Metoder för livsmedel konservering. Livsmedelstillsatser. Bilagor. Healing skinka och saltad torsk
  • Preliminära beredningsverksamhet genrer - Security Management och knivar. Förberedande åtgärder vegetabilisk
  • Preliminära om fisk. Förberedande verksamhet skaldjur -
  • Förberedande verksamhet kött. Förberedande åtgärder fågel
  • De grönsaker och frukt - grönsaker. Frukt och nötter. Tabell säsonger av grönsaker. Tabell Säsongens frukt och nötter
  • Svampar - Översikt av svampar. Morfologi av svamp. Top ätliga vilda djur och kulinariska användningsområden. Odlad svamp och deras kulinariska användningsområden. Truffles
  • Mejeri - Mjölk, general, sorter och konsumtion. Ost sorter och kulinariska användningsområden
  • Förrätter - Förrätter och tapas generaliseringar. Typer av snacks. Tapas. Aptitretare, sortering och bearbetning
  • Biljetter - Biljetter och generaliseringar. Kalla aptitretare. Hot Biljetter
  • Baljväxter, soppor och potatis - grönsaker. Soppor och krämer. Potatis
  • Ägg - Definition och klassificering av ägg. Kulinariska användning av ägg
  • Ris - Definition och klassificering av ris. Kulinariska använder ris
  • Pasta - Definition, sammansättning och klassificering av pasta. Kulinariska användning av pasta. Övriga spannmål och kulinariska användningsområden
  • Fisk - Definition, klassificering och kvalitet fisk. Gear. Närings-och kulinariska egenskaperna hos de olika arter. Rengöring och ransonering. Tillagningsmetoder och kulinariska användningsområden
  • Skaldjur och sniglar - definition, klassificering och kvalitet skaldjur. Morfologiska och kulinariska egenskaper hos olika arter. Matlagning metoder och kulinariska användningsområden. Sniglar. Kaviar
  • Kött - Definition, klassificering och kvalitet kött. Nötkött. Griskött. Kött av får, getter och andra. Rationing och skärsår. Matlagning metoder och kulinariska användningsområden. Tripe
  • Jakt och fjäderfä - Definition, klassificering och kvalitet fjäderfä. Definition och klassificering av kvalitets vilt. Rationing och skärsår. Tillagningsmetoder och kulinariska användningsområden
  • Örter, kryddor och smaktillsatser - definition, klassificering och kvalitet. Organoleptiska egenskaper och kulinariska användningsområden. Oljan
  • Fonder såser och sidor - Definition och översikt av såser. Fund Grunderna matlagning. Bindningar eller ytterligare medel köket. Såser. Beslag
  • Analys av kostnader och avkastning - Dokumentation lägenhet kök. Allmänna begrepp. Kostnadsanalys. Definition, klassificering och struktur. Beräkning och analys av konsumtionen. Fastställande av försäljningspriset. Shopping och förvaring
  • Engineering Meny - Mat. Definition och klassificering. Erbjuder buffé. Erbjudandet menyer. Erbjud en la carte. Meny engineering

Syften

Med köket kursen får du:

  • Behärska driften av ett modernt kök; inklusive studier av olika tillagningsmetoder och kryddor.
  • Vet de grundläggande processer i hanteringen av köksredskap; och de förberedande verksamhet före den slutliga kulinariska användning.
  • Lär dig de olika ingångar som kan vara början på en meny och fastställs reglerna för att skriva menyer, designkort, enskilda rätter, osv.
  • Bemästra de funktioner och uppgifter, allmänna och särskilda, som är nödvändiga för att utföra ledning och styrelse i ett kök; studerar tillsammans escandallar processer, kostnadsanalys och lindra regelbundna inventeringar.

Karriärmöjligheter

Kursen mat riktar sig till professionella kockar och novis, företagare catering och alla som vill förbättra eller skaffa sig kunskaper i världen av gastronomi att ta ett arbete som kock, kock, köksbiträde eller chefen för match.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan