Professionella matlagningskurs. avancerad

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Professionella matlagningskurs. avancerad

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Professional Cookery Course. Utökad

Lär dig de senaste teknikerna i Kök Management

Den stora kallelse som idag finns i köket, i samband med ett land med en extraordinär gastronomisk rikedom är till stor del beror på det internationella erkännandet av de stora spanska kockar.

Med denna professionella matlagningskurs hjälper vi dig att bli en bra kock, utöka dina kunskaper i en värld av matlagning, bakverk och adentrándote senaste kulinariska tekniker.

Syftet med kursen är att visa de senaste teknikerna kök management för att hjälpa dig att framgångsrikt utveckla din karriär som kock. Bland annat får du lära dig hur man förbereder råvaror, olika metoder för matlagning, diskning och garnering, ridning bufféer, utforma menyer och göra kort, osv.

Dessutom kommer denna kurs komplettera Professional Matlagningskurs med nya kulinariska tekniker för att utöka kunskap inom samtida, revolutionär och modernt kök.

Agenda

 • Nya riktningar inom gastronomi. Den kulinariska evolution -. Utvecklingen av gastronomi från 60-talet till i dag. Utveckling i XXI århundradet. Förflyttning av den nya gastrocultura.
 • Avancerad köksutrustning. Nya optimeringsverktyg -. System investering. Begagnade konservering och beredning. Maskiner och finish matlagning.
 • Avancerade matlagning tekniker och bevarande -. Mat och vakuumförvaring. Frystorkning och användningsområden. Criococina. Impregnering, destillat och andra applikationer och Rotaval Gastrovac.
 • Den globala skafferi. Produkter, texturer och kryddor -. Produkter av hög kvalitet. Strukturer och relaterade produkter. Unika produkter på fem kontinenter.
 • Catering och samhällen. Den produktion och inköp administration -. Produktionsprocessen och produktiv riktning. Inköp och leverans. Verktyg produktionsstyrning. Tillverkning och leverans av catering och samhällen. Specifik och användbara maskiner catering och samhällen. Områdena för produkter som hanteras
 • Forskning, utveckling och innovation i köket -. 'S kreativa process. Sammansättning och skapa rätter. Binomial mat-vetenskap.
 • Livsmedelsindustrin och lagstiftningens kvalitet -. Registrering och HACCP mat. ISO och andra kvalitetsbestämmelser. Utveckling av nya livsmedel. Allmänna överväganden.
 • Kommunikation och marknadsföring i köket -. Medierna kock. Planering och metoder för utveckling av vårt varumärke. Kommunikationsverktyg. Planera sociala medier. Gastrobar.
 • Nya förvaltningsmodeller -. Internationalisering i köket. Den fasas restaurering. Outsourcing. Utveckling av en franchisetagare. Finansiering och förhandling. Förberedelse Budget.

Syften

Med kursen Professional Cookery få det:

 • Vet den senaste förvaltningstekniker kök (beredning av råvaror, emplatado och dekoration, monterings bufféer, tillagningsmetoder, menydesign och förberedelse av brev, etc.)
 • Domines den senaste kulinariska tekniker.
 • Du avancerar till modernitet och de senaste trenderna inom kök

Karriärmöjligheter

Den professionellt kök Kursen syftar till att ge grundläggande kunskaper och utveckla de färdigheter som krävs för alla som vill ägna till köket på ett professionellt sätt, eller personer med erfarenhet inom området och vill öka kunskapen genom akademisk utbildning , för att ta ett jobb som kock, kock, köksassistent eller försprång.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan