Ta dina intellektuella intressen till nästa nivå

Vi är i pre-launch scenen för doktorsexamen i företagsekonomi.

DBA är utformad för dem som är intresserade av tillämpad forskning inom näringslivet. Det finns flera skäl till att studera för en DBA. En student kan ha en viss personligt intresse i ett visst område av företag eller förvaltning som de vill utveckla specialistkunskaper i. En DBA är också användbar för dem att utveckla en karriär inom rådgivning eller undervisning.

Vid tilldelningen av en DBA, måste studenterna fylla i en serie affärskurser, forskarkurser och måste lämna in en vetenskaplig uppsats. För sin forskning avhandling, kommer de att ha ett nära samarbete med en handledare från vår globala fakultet beroende på ämnesområde i sin forskning.

Genomsnittlig varaktighet av programmet

Programmet tar i genomsnitt tre år att slutföra programmet. Normal kandidatur - 3-6 år; Kan förlängas genom fortsatt kandidatur och betalning av den fortsatta kandidatur avgiften

Disputation

Normalt studenter kommer att välja ett ämne de själva väljer med ingångar från GlobalNxt fakultet.

Behörighet

1) En magisterexamen från ett erkänt universitet 2) Minst tre års förvaltning eller yrkeserfarenhet 3) Skicka in en 1000-ord föreslagna forskningsområde i ett område som är godtagbar för School of Business 4) Bevis på kunskaper i engelska för sökande vars modersmål inte är engelska och som inte har genomfört eftergymnasial utbildning på engelska. Minimum språk är antingen: - Akademiska IELTS (International English Language Testing Service) poäng på 6,5 med en individuell skriftlig resultat på minst 6,0; eller - TOEFL (Test av engelska som främmande språk) poäng på minst 550 med ett test av Written English (TWE) poäng på minst 5,0 eller TOEFL internetbaserat test med minst poäng av åtminstone 79; eller - BULATS (Business Language Testing Service) på nivå 4

Vad är en DBA

Den Doktorsexamen of Business Administration (DBA) är en deltid doktorsexamen med internationell räckvidd och rykte, som syftar till att stärka verkställande och yrkesutövning genom tillämpning av ljudteori och noggrann forskning om reella och komplexa frågor inom näringsliv och förvaltning.

Den förbättrar förmågan att utveckla kunskap och teori, och deras tillämpning. Nyckeln till detta är ett program för att utveckla personliga, konsult-och forskningskompetens inom ramen för rigorösa och relevant forskning.

Mål för en DBA

En DBA ger dig möjlighet att: - Utveckla en god förståelse av de relevanta konceptuella och teoretiska grunderna för din valda område av forskning om företag och förvaltning - Ha en detaljerad förståelse av tillämpliga metoder för forskning och avancerad akademisk och ledning utredning - Skapa och tolka kunskap genom egen forskning. Förbättra både din prestation som en reflekterande praktiker och din yrkesutövning - Utveckla personlig, konsult-och forskningskompetensen att göra noggrann forskning på avancerad nivå som bidrar till att teori och praktik i företag och förvaltning

Vem bör överväga en DBA?

Programmet kommer att vara av särskild nytta för erfarna ledande befattningshavare, konsulter, management pedagoger och affärs skolan akademiker. En DBA kommer att öka yrkesmässig kapacitet och trovärdighet, utveckla nätverk, och ger en stabil grund för fortsatt karriärutveckling eller en stor karriär. Arbetsgivarna gynnas stödja kandidater för DBA genom att attrahera, utveckla och behålla nyckelpersoner och bygga kunskap för konkurrensfördelar.

DBA och doktorer - Lika men Olika

DBA har både stringens och relevans, eftersom den bidrar till teori och praktik i företag och förvaltning. DBA fokuserar oftast på forskning "i" organisationer snarare än forskning "på" organisationer. Det är mer sannolikt att innebära tvärvetenskapligt arbete och blandade metoder och bidra till att utveckla studenternas egen praktik och utveckling.

Föreslagen Research Ämne

  • Alla sökande måste lämna in en 1000 ord konturerna av den föreslagna forskningsområde som en del av ansökan antagning. Den 1000 Ordet kontur kommer att betraktas som en ytterligare grund för att bedöma de sökandes lämplighet för programmet och tillgången på lämpliga doktorand handledare - Dessutom kan de sökande vara skyldiga att delta i en personlig intervju med dekanus för Handelshögskolan före godkännande i programmet.
  • Det slutliga beslutet om behörighet och acceptansen av kvalifikationer och forskningsområdena för DBA-programmet ligger hos Handelshögskolan vid GlobaNxt universitet
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från GlobalNxt University »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering