Läs den officiella beskrivningen

Pro Tools Kurs

Ett måste för att bli musikproducent arbetar i inspelningsstudior kravet är att hantera Pro Tools, den viktigaste produktionsplattform och ljud-och grundläggande verktyg för kompositörer och producenter. Med Pro Tools kurs som vi erbjuder i CPA Online Du kan göra hela processen av produktion från MIDI-programmering, till mixning och mastering.

Under loppet av Pro Tools, går du alltid ta till sig all den teorin när du inser praktiska exempel som gör att du kan konsolidera dina kunskaper. Vet tillvägagångssätt projekt från pre-produktion, referensinspelningar och känna till olika metoder för redigering, mixning, kompression och EQ.

Vår metodik bygger på mycket förklarande tutorials som de som används i Berkley, ett utbildningssystem globalt referenssystem. Den kombinerar teoretiska och praktiska kunskaper och är specialiserade på musikproduktion med professionella verktyg kurs. Du ska vara beredd att arbeta i inspelningsstudior. Ett yrke med en framtid inom räckhåll!

*Ingår Material: I kursen ingår studerande X Pro Tools version 11 versionen (kompatibel med Windows operativsystem och MAC)

FÖREDRAGNINGSLISTA

  1. Introduktion till musikindustrin, och ditt Pro Tools Home Studio
  2. Pre-produktion och inspelning i Pro Tools
  3. MIDI Redigera i Pro Tools
  4. Redigera ljud i Pro Tools
  5. Introduktion till mixning och mastering i Pro Tools

Se 30 fler kurser från CPA Online »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
350 Öppettider
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum