47 Online Distansutbildning Masterexamen Program i Storbritannien for 2024

Online Distansutbildning Masterexamen Program i Storbritannien for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vad är ett brott och vad är ett rättvist straff? Du kanske har några idéer om hur du svarar på dessa frågor, men olika länder och samhällen hanterar dem på väldigt olika sätt. Detta 100% online och deltid PG Dip kommer att ge dig en grundlig förståelse för banbrytande och viktiga ämnen inom kriminologi och kriminell psykologi. På den här online PG Dip Criminology and Criminal Psychology kommer du att utforska brott som våldsbrott, sexuella brott och eldsvåda. Du kommer också att undersöka en rad perspektiv på ras, kön, kön och klass inom straffrättssystemet. I slutet av kursen kommer du att kunna fortsätta dina studier och gå vidare till hela masterprogrammet.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna innovativa kurs är utformad för att utveckla ett brett utbud av tvärvetenskapliga färdigheter som du kan tillämpa i ditt eget arbete när du utvecklas. Du kommer att få en solid grund i kärnledningsdiscipliner, inklusive personalhantering, organisatoriskt beteende, redovisning och ekonomi, marknadsföring och drift - lära dig att tillämpa dina kunskaper för att analysera, syntetisera och utvärdera ett brett spektrum av situationer. Du kommer att utforska ekonomiska, miljömässiga, sociala och tekniska förändringsfrågor; företagsstyrning; marknader och kunder; hantera resurser och verksamhet; finansieringsorganisationer; ledning och utveckling av människor; utveckling av informationsteknik för tillämpning i företag och förvaltning inom en global kunskapsbaserad ekonomi, och utveckling av lämpliga affärspolicyer och strategier inom ett föränderligt sammanhang för att möta intressenternas intressen.

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    De huvudsakliga syftena med detta online-program på deltid är att uppmuntra yrkesverksamma inom juridiska, affärs-, vidareutbildnings- och högre utbildningssektorer att fortsätta sin professionella utveckling som affärsmän som arbetar i högre utbildningsmiljöer. Vår tyngdpunkt ligger på att tillhandahålla ett mycket flexibelt och samarbetssätt för att förbättra karriären för dem som arbetar på stödavdelningar, såsom register, utvärderingar, rekrytering och fler områden med universitetets infrastruktur.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Deltid

    10 Veckor

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Denna PG-kvalifikation hjälper yrkesverksamma som redan arbetar inom hälso- och sjukvårdsbranschen eller strävar efter att söka karriär inom hälso- och sjukvården. Denna kurs passar bäst för vårdpersonal, sjukhusadministratörer, chefer, handledare, läkare, läkare, sjuksköterskor, sjukvårdspersonal och supportpersonal på sjukhus, kliniker och apotek för att förvärva principer för effektiv vårdhantering som är nödvändig för de ledande sjukhusen och vården företag. Kursen har en tydlig överklagande på grund av den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom den växande vårdbranschen i regionen med många internationella företag som flyttar till regionen. Kurserna syftar till att ge hälso- och sjukvårdspersonal den kunskap och färdigheter som behövs för att vara en effektiv chef inom hälso- och sjukvårdssektorn, förse deltagarna med förståelse för det externa sammanhang inom vilket vårdorganisationer verkar, hur de hanteras och analytiska tekniker som kan användas till beslutsprocesser inom hälsosektorn. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership är certifierat av CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    68 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår PGDip in Legal Technology är tillgänglig för både juridik och icke-jurister, vilket ger dig en inblick i detta snabbt växande område. Du kommer att lära dig grunderna i denna spännande och ofta störande teknik i ett juridiskt sammanhang och den reglering som formas kring den.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna 100% online och deltid PG Dip Business Management ger dig grundläggande kunskap om kommersiell bästa praxis och hjälper dig att utveckla de personliga och professionella färdigheter som krävs för att lyckas i affärer. Vår online PG Dip Business Management ger dig de viktigaste affärs- och ledningskunskaper och färdigheter du behöver. Du kan också välja valfria moduler för att skräddarsy din kurs till dina karriärmål, med ämnen som affärsstrategi, personal och projektledning. I slutet av kursen kommer du att kunna fortsätta dina studier och gå vidare till hela masterprogrammet.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Börja använda data för att fatta affärsbeslut med vår innovativa konverteringskurs.Denna 100 % online- och deltidskurs är designad för individer som vill ägna sig åt detta efterfrågade område, även om du inte har en datorbakgrund. Genom vår online PG Dip Data Science får du de verktyg som behövs för att samla in och analysera data, såväl som de färdigheter som krävs för att implementera denna kunskap i verkliga scenarier.Under hela kursen kommer du att utveckla flera program och applikationer, med fokus på programmeringsspråk som R, SQL och Python.I slutet av kursen kommer du att kunna fortsätta dina studier och gå vidare till hela masterprogrammet.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta diplom kommer att vara attraktivt för alla som har ett personligt eller professionellt intresse av att fördjupa sin förståelse och praktik av barns och ungas världar och som vill utveckla kritisk analysförmåga. Det är relevant om du är utbildad och arbetar med barn eller ungdom och vill avancera akademiskt och professionellt. Det är även lämpligt om du har en bakgrund inom barn- och ungdomsvetenskap; ungdomsarbete; ungdomens rättvisa; sociologi; hälso- och sjukvård; socialt arbete; amning; antropologi; psykologi; utbildning och frivilligsektorn inklusive välgörenhetsorganisationer och icke-statliga organisationer. Om du för närvarande inte arbetar med barn och ungdomar kan detta diplom ge dig möjlighet att flytta in i yrket eller flytta mellan yrken.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta flexibla diplom gör det möjligt för datorutövare att nå sina karriärmål genom att få avancerade kunskaper, färdigheter och tekniker; och att utveckla ett professionellt förhållningssätt till studier och tillämpning av datoranvändning. Ett brett urval av moduler innebär att du kan skräddarsy din kvalifikation till branschens olika krav och dina egna karriärbehov, med möjligheten att fokusera på informationssäkerhet, nätverk eller mjukvaruutveckling på djupet.

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den OTHM Level 7 Examen i Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker med kompetens att förstå förvaltning av mänskliga resurser, i linje med god strategiskt beslutsfattande, för att upprätthålla organisationens konkurrensfördel. För att uppnå detta, studerande förvärva kunskaper genom en integrerad strategi av teori i human resource management

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    6 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Du kommer att lära dig att identifiera hur penningtvätt är runt omkring oss och behandla kunder/transaktioner/jurisdiktioner och produkter med "professionell skepsis". Förstå de globala reglerna och deras senaste förändringar, med avseende på UBO/PEP och CDD. Isolera de risker som finns i de olika typerna av ekonomisk brottslighet, både intern och extern. Använd "lukttestet" i ditt dagliga arbete och förlora all ovilja att rapportera potentiella överträdelser

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den OTHM Level 7 Examen i strategisk ledning och ledarskap program är utformat för chefer som har auktoritet och personlig inspiration att översätta organisationens strategi i effektiv operativ utveckling. Kvalificeringen kräver chefer att bygga vidare på sina strategiska ledning och ledarskap och att fokusera på kraven för att genomföra organisationens strategi.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    5 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Du kommer att lära dig att förstå ESG och dess nyckeldrivkrafter ur ett investerar- och företagsperspektiv, hur ESG skiljer sig från SRI och Impact Investing, förbättra din kunskap om aktuella områden inklusive klimatrisk, den ökande betydelsen av sociala frågor och biologisk mångfald, ESG-ekosystem, data- och kreditvärderingsinstituts frågor, förstå hur investerare integrerar ESG i investeringsförvaltningsprocessen över tillgångsklasser.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    6 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Forskarutbildningen på nivå 7 i företagsadministration från Learning Resource Network (LRN) har utformats för att utveckla dina ledaregenskaper och kunskaper. Det kommer därför att förbättra dina karriärmöjligheter och leder direkt vidare till de avancerade stadierna av MBA och magisterexamen. Kvalificeringen bedöms genom uppdrag, så att du kan gå med och slutföra dina studier när som helst utan att vara begränsad till läsåret. Kursen är avsedd för styrelseledamöter och högre eller mellanledare för både privata och offentliga organisationer som vill erhålla en examen på forskarnivå.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    8 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att slutföra detta stränga program kommer du att få en fördel på en konkurrenskraftig arbetsmarknad. Detta program ansluter sig till en uppsättning etablerade och framgångsrika distansundervisning doktorsexamen som erbjuds av King's College London inklusive: EU: s konkurrenslag; Europeiska unionens lag och upphovsrättslag för Storbritannien, EU och USA.