Påbyggnadsprogram nätbaserad

Jämför 69 påbyggnadscertifikaten nätbaserad

Master

Online forskarutbildningsprogram, som vanligtvis erbjuds av ackrediterade institutioner för högre utbildning, kan ge en viss typ av behörighet för kandidater. De examensbevis som erhållits via dessa onlinestudier är ofta jämförbara med de som erhållits i klassrum.

Vad är en online doktorsexamen? Detta är en av flera nivåer av online-diplomprogram. Den ursprungliga nivån ger vanligtvis ett dokument som tjänar som bevis på gymnasiet. Nästa kategori innehåller yrkes- och yrkesutbildningsprogram för vilka det vanligtvis inte är någon förutsättning. Då finns det universitetsexamen och avancerade examensprogram för tekniska eller yrkesmässiga yrken. Slutligen kan man stöta på de kurser som diskuteras här. Dessa program kräver ofta att studenterna har en grundutbildning eller har jämförbar erfarenhet inom ett relevant fält. Överensstämmelse med det senare villkoret bedöms vanligtvis av individens dekan på individnivå.

Online kurser erbjuder ofta den nödvändiga friheten för upptagna studenter att förbättra sina kunskaper, få kunskap och utöka sina nätverk i strävan efter bättre sysselsättning. Ett diplomprogram kan också i många fall tillåta överföring till en doktorsexamen.

Det är viktigt att veta så mycket som möjligt om ett akademiskt program innan man satsar stort på tid och resurser. Eftersom kostnaderna fluktuerar är det bäst att kontrollera med institutionens behörighetsavdelning för den mest exakta ideen om undervisningskostnad.

Ett doktorsexamen utförs oftast online av studenter i en av två situationer, oberoende av bransch, intresse eller yrke. Den första är en student vars karriär kan ändras eller avanceras genom att erhålla en relevant examen. Den andra kategorin innehåller de som vill fördjupa sina akademiska studier.Denna överföring är ofta villkorad av institutionen såväl som studentens högprestanda och hans eller hennes behörighet för antagning.

Det finns många online doktorsexamen som finns tillgängliga från välrenommerade skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Nivå 7 diplom i personalhantering

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Online Heltid 6 - 9 månader August 2019 Storbritannien UK Online

Nivå 7 Diplom i Human Resource Management är utformat för att stödja chefer som har myndighet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv operativ utveckling. [+]

Nivå 7 Diplom i Human Resource Management är utformat för att stödja chefer som har myndighet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv operativ utveckling.

Nivå 7 Diplom i Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker med färdigheter för att förstå hanteringen av personal, i linje med bra strategiska beslutsfattande, för att upprätthålla organisationernas konkurrensfördelar. För att uppnå detta förvärvar eleverna kunskap genom ett integrerat teoriansätt i human resource management och övning med realtidsaktiviteter. Framgångsrikt genomförande av detta examensbevis gör det möjligt för eleverna att bygga vidare på sin strategiska personalhantering och ledarskapsförmåga och att fokusera på kraven för att genomföra en organisations strategi.... [-]


PG Dip Criminology and Criminal Psychology

University of Essex Online
Online Deltid 16 månader Öppen antagning Storbritannien Colchester

Vårt doktorsexamen i kriminologi och brottspsykologi erbjuder en avancerad kvalifikation som är utformad för att utrusta akademiker med en grundlig förståelse för spetskompetens och viktiga ämnen inom kriminologi och kriminell psykologi. [+]

Vårt doktorsexamen i kriminologi och brottspsykologi erbjuder en avancerad kvalifikation som är utformad för att utrusta akademiker med en grundlig förståelse för spetskompetens och viktiga ämnen inom kriminologi och kriminell psykologi.

När du har avslutat ditt doktorsexamen erbjuder vi dig möjlighet att gå vidare för att studera för en fullständig mastere (utdelad efter 180 hp). Vänligen kontakta en medlem av Admissions teamet för mer information.

Denna kurs är inte ackrediterad av British Psychological Society (BPS).

Karriärdestinationer

En doktorsexamen är en stor prestation och värderas mycket av arbetsgivare. Nyligen undersökningar visar att högre examen är mer benägna att få jobb på professionell eller ledande nivå och mindre sannolikt att de är arbetslösa. För vissa jobb kan en doktorandkvalificering vara avgörande, för andra ger det en konkurrensfördel.... [-]


PG Diploma i integrerad vattenresursledning

AF Academy
Online Deltid 12 månader October 2018 Indien India Online

Syftet med detta program är att förbereda eleverna för en framgångsrik karriär som vattenpersonal genom att utveckla sin förmåga att syntetisera data och tekniska koncept för tillämpning i Integrated Water Resources Management. [+]

Syftet med detta program är att förbereda eleverna för en framgångsrik karriär som vattenpersonal genom att utveckla sin förmåga att syntetisera data och tekniska koncept för tillämpning i Integrated Water Resources Management.

Kursen erbjuds av AF Academy , och inte i samverkan med Singhania University. Studiematerialet skickas till studenter en gång per termin. Uppgifterna relaterade till studiematerial skickas två gånger varje termin, som ska fyllas i och skickas tillbaka av kandidaten inom den angivna tidsperioden.

Praktisk träning är obligatorisk för att slutföra kursen. Institutet har all nödvändig utrustning

Behörighet: Graduate med vetenskapsdisciplin antingen med geologi, fysik eller vattenresurser som en av ämnena. Kandidater med andra specialkunskaper relaterade till jordvetenskap / vatten kan också ansöka och deras behörighet kommer att bli föremål för godkännande av institutet.... [-]


Magisterexamen i fotboll affärer på nätet

Johan Cruyff Institute
Online Deltid 7 månader October 2018 Spanien Barcelona

Det huvudsakliga syftet med magisterexamen i fotboll Business är att utbilda dig i korrekt användning av verktyg för organisationer med anknytning till fotboll. Du kommer att utveckla förmåga att känna igen affärsmöjligheter, etablera strategier, förutse förändringar och optimera resurser. [+]

Fotboll är förmodligen den mest kraftfulla mest populära sporten i världen; länka samhällen, flytta känslor och bryta ner kulturella hinder. Fotboll har också blivit en av de mest lönsamma branscher, med betydande ekonomiska konsekvenser för infrastrukturutveckling, sponsring, TV-rättigheter och spelarövergångar.

Utbildningen av personal som bedriver fotboll verksamhet och administration är nyckeln till ökad professionalism inom branschen. Denna forskarutbildning i fotboll verksamhet Programmet ger dig rätt verktyg och kunskap för din utveckling som professionell i fotbollsvärlden.

MÅL

Huvudsyftet med den magisterexamen i fotboll verksamhet är att utbilda dig i korrekt användning av verktyg för organisationer med anknytning till fotboll. Du kommer att utveckla förmåga att känna igen affärsmöjligheter, etablera strategier, förutse förändringar och optimera resurser.... [-]


Utbildningsexamen i utbildning (ECE)

New Zealand Tertiary College
Online Heltid 1 år March 2019 Nya Zeeland Auckland

Den här kvalifikationen ger inte bara kandidatexamen med intresse för barnsektorn en möjlighet att öka sin kunskap inom forskning och ledarskap, men fungerar också som en Pathway till våra mästers kvalifikationer. [+]

Den här kvalifikationen ger inte bara kandidatexamen med intresse för barnsektorn en möjlighet att öka sin kunskap inom forskning och ledarskap, men fungerar också som en Pathway till våra mästers kvalifikationer.

Kurser

MR501 Det unga barnet: barndom i början av året

MR503 Barn och familjer i tidig barndomsutbildning

MR504 Den autentiska ledaren

MR505 Samhällsgrupper av lärande: Att göra anknytningar i tidig barndomsutbildning

MR507 Forskningsmetoder i tidig barndomsutbildning

MR510 Konsten i tidig barndomsutbildning

MR513 Den effektiva barndomschefen

MR606 Det etiska självbeteendet i tidig barndomsutbildning

MR612 Arbeta med vuxna: Deltagande i dynamiska relationer... [-]


E-learning doktorsexamen

EELU Egyptian E-Learning University
Online Heltid September 2018 Egypten Egypt Online

I juni 2010 lämnade EELU inlägget om doktorandprogram i e-lärande vid fakulteten för utbildningsstudier (FES) till högsta rådet för egyptiska universitet (SCU). SCU godkände den nya bylawen den 15/7/2010. [+]

E-Learning Postgraduate Diploma

historia

I juni 2010 lämnade EELU inlägget om doktorandprogram i e-lärande vid fakulteten för utbildningsstudier (FES) till högsta rådet för egyptiska universitet (SCU). SCU godkände den nya bylawen den 15/7/2010. Därefter utfärdades ministerdekret nr 3494 20/10/2010 för att starta doktorandutbildningen i e-learningprogrammet under läsåret 2010/2011.

Efter examen av den första gruppen studenter från Diplomprogrammet i februari 2012 utfärdades ministerdekret nummer 4728 18.10.2012 för att starta utbildningsutbildningen i e-learningprogrammet under läsåret 2012/2013.

Det är planerat att starta doktorsprogrammet vid examen av den första satsen av masterns studenter.... [-]


Eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring

Digital Marketing Institute
Online Deltid 140 öppettider Irland Dublin

I magisterexamen inom digital marknadsföring omfattar en rad flerkanals digitala strategier och ger studenterna de mest effektiva och eftertraktade digital marknadsföring färdigheter i världen idag. [+]

Den magisterexamen i digital marknadsföring är en avancerad examen bäst lämpade för dem med medel eller avancerad marknadsföring.

Kursen omfattar en rad flerkanals digitala strategier och ger studenterna de mest effektiva och eftertraktade digital marknadsföring färdigheter i världen idag.

Studera i din egen takt och aldrig missar en föreläsning - magisterexamen levereras online och on-demand i mer än 70 länder, så att du kan studera och balansera din kurs runt hektisk livsstil.

Våra kurser granskas, validerade och uppdateras kontinuerligt av experter från Google, Facebook, Twitter och Linkedin.

Den magisterexamen i digital marknadsföring examineras genom två uppdrag, vilket ger möjlighet att praktiskt tillämpa vad du har lärt och producera en omfattande digital marknadsföringsstrategi.... [-]


Magisterexamen i företagsekonomi och marknadsföringsstrategi

Global Impact Training And Higher Education
Online Heltid 6 månader August 2019 Storbritannien London

Efter ett framgångsrikt slutförande av detta steg, kommer eleverna att få den utökade magisterexamen i Business & Marketing Strategy, som utfärdas av EduQual, Storbritannien. [+]

Strategisk Financial Management 2. Strategic Management 3. Marketing Management & Strategi 4. Global Marketing 5. Strategisk marknadsföring för Socialt företagande Efter ett framgångsrikt slutförande av detta steg, kommer eleverna att få den utökade magisterexamen i Business & Marketing Strategy, som utfärdas av EduQual, Storbritannien.

LÄRANDEMÅL:

Eleverna kommer att undersöka vilken roll och betydelse av strategisk affärsplanering i organisationer.

Företagen måste identifiera sina kärnsyfte, så att all annan verksamhet kan synkroniseras och struktureras för att stödja uppnåendet av dessa mål.

Det finns ett antal operativa och nya frågor som påverkar på affärsstrategi, och eleverna får lära dig hållbara och etiska överväganden har en allt större inverkan på strategi.... [-]


Doktorsexamen i livsmedelssystem och styrelseformer

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Heltid October 2018 Spanien Spain Online

Studenter i Food Systems och styrelseformer Påbyggnadsexamen programmet kommer att analysera system som styr jordbruket och livsmedelsindustrin internationellt. [+]

Senaste dagarna för att anmäla!

Studenter i Mat Systems och Governance Postgraduate Diploma Program Kommer att analysera system som styr jordbruk och mat internationellt.

Programmet börjar med att utforska viktiga frågor i matstudier, konceptualisera livsmedelssystem och kontextualisera handeln med jordbruks- och livsmedelsråvaror. Eleverna får också lära dig färdigheter och metoder för forskning och politisk analys.

Programmet tillämpar sedan dessa kompetenser till en utredning om internationell livsmedelslagstiftningen och analys av institutioner och avtal, såsom Världshandelsorganisationen, Världshälsoorganisationen, Codex Alimentarius, International Organization for Standards, Internationella växtskyddskonventionen och Världsorganisationen för djurhälsa .... [-]


magisterexamen inom human resource management

EAN University
Online January 2019 Colombia Bogotá

Genom att acceptera att en effektiv användning av intellektuellt kapital utgör en faktor som leder till företagens konkurrenskraft, är det förståeligt varför progressiva organisationer och de som ledde [+]

Magisterexamen i Human Resource Management

&nbsp

"Genom att acceptera att en effektiv användning av intellektuellt kapital utgör en faktor som leder till företagens konkurrenskraft, är det förståeligt varför progressiva organisationer och de ledde enligt social lyhördhet och respekt för mänsklig värdighet strategier plats mänsklig förvaltning som missionär process. Likaså mänsklig talent management är enastående när man utformar strategiska planer och definierar kvalitet politik, fördela monetära resurser, inrättande av system för bedömning av prestanda, och bedöma anställdas föreställningar om deras tillfredsställelse nivåer, företagsklimat, och organisationskultur.Därför eftersträvar inriktning mot Human Resource Management att ge företagsklimatet med proffs som kan genomföra den mänskliga modellen resource management bygger på kompetens inom organisationer, främja skapandet av ett företagsklimat uppmuntrande arbetskraftens produktivitet och ge stöd för att lösa konflikter på ett fredligt basis. " ... [-]


Påbyggnadsexamen av informationsteknik förvaltning

U21Global Online Graduate School
Online Deltid 12 månader

Om du inte har tid eller lust att skriva direkt på Masters i Information Technology Management, kan du överväga Påbyggnadsexamen som är kortare och kräver fullbordandet av åtta ämnen. [+]

Tidigare känd som Executive Diploma of Information Technology Management

Programöversikt

&nbsp

Om du inte har tid eller lust att skriva direkt på Masters i Information Technology Management, kan du överväga Påbyggnadsexamen som är kortare och kräver fullbordandet av åtta ämnen. Den Påbyggnadsexamen erbjuder dig samma breda utbud av moderna, up-to-date ämnen som MMIT, och full kredit för Påbyggnadsexamen kan räknas in i de MMIT programmet bör du registrera dig i MMIT programmet vid ett senare tillfälle.

&nbsp

&nbsp

Curriculum

&nbsp

Du måste fylla åtta ämnen för att förtjäna Påbyggnadsexamen, något som kan väljas från följande MMIT ämnen (not förutsättningar gäller några av de ämnen): ... [-]


Examen i e-logistik och SCM

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Heltid 350 öppettider October 2018 Spanien Barcelona

Graduate Certificate i e-logistik och SCM är uppbyggd så att studenten kan tillgodose alla behov av styrning, kontroll och övervakning av strategier inriktade på att optimera logistik och supply chain företag både traditionell och e-handel. [+]

Hanteringen av leveranskedjan och verksamhet i en global värld och alltmer internationaliserade företag har blivit en av de viktigaste aktiviteter av någon organisation som exporteras eller säljs via internet.

Graduate Certificate i e-logistik och SCM är uppbyggd så att studenten kan tillgodose alla behov av styrning, kontroll och övervakning av strategier inriktade på att optimera logistik och supply chain företag både traditionell och e-handel.

Graduate Certificate i e-Logistik & Supply Chain Management använder en innovativ metod där du kommer att lära sig genom aktiviteter och faktiska erfarenheter och simuleras där du kommer att behöva fatta beslut om förvaltningen av distributionskedjan och spårbarhet av produkter och logistik och där du förvärvar den erfarenhet som förbereder dig för den verkliga världen.... [-]


Examen i arkitektur miljö och hållbar urbanism nätet

laSalle Barcelona Postgraduate
Online Heltid September 2018 Spanien Barcelona

Graduate Certificate i miljö arkitektur och urbanism Sostenibletiene en tvärvetenskaplig karaktär. Dess syfte är att utbilda yrkesverksamma inom utveckling och genomförande av strategiska hållbarhetskriterier för att förbättra insatser i området och i arkitektur och stadsplanering. [+]

Den Examen i miljö arkitektur och urbanism Sostenibletiene en tvärvetenskapliga karaktär. Dess syfte är att utbilda yrkesverksamma inom utveckling och genomförande av strategiska hållbarhetskriterier för att förbättra insatser i området och i arkitektur och stadsplanering. Problemet och respekt för miljön är alltid närvarande. Dessutom, den senaste tekniska framstegen införlivas i byggnader, som är nödvändiga för att förstå byggnaders energiprestanda för närvarande nödvändiga verktyg samt en rationell användning av material och resurser till vårt förfogande är viktiga aspekter att beakta i utformningen av nya byggnader och stadsplanering.

När det gäller Masters i hållbar arkitektur och energieffektivitet visas som 4: e bästa i Spanien i sustainible industrin utveckling och miljöledning enligt Eduniversal ranking.... [-]


Magisterexamen i professionella studier inom utbildning

The Open University
Online Heltid Deltid 1 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Milton Keynes + 1 fler

Denna magisterexamen kurs, en del av våra professionella studier inom utbildningsprogram, ger möjlighet att studera ett område av utbildning i detalj. Det riktar sig till utbildningspersonal och de som är involverade i att stödja lärande, både i formella och informella miljöer. Modulerna finns adress en rad aktuella utbildningsfrågor men alla ... [+]

Magisterexamen i Professional Studies in Education

Denna magisterexamen kurs, en del av våra professionella studier inom utbildningsprogram, ger möjlighet att studera ett område av utbildning i detalj. Det riktar sig till utbildningspersonal och de som är involverade i att stödja lärande, både i formella och informella miljöer. Modulerna finns adress en rad aktuella utbildningsfrågor, men alla ger dig möjlighet att undersöka frågor av intresse för dig i din egen praktik och sammanhang. Du kan också ha rätt till denna magisterexamen om du inte slutföra en fullständig magisterexamen i utbildning.

Pedagogiska mål

Den magisterexamen i Professional Studies in Education sitter inom Masters i utbildningsprogram och ger möjligheter för dig att utvecklas och visa kunskap och förståelse, egenskaper, färdigheter och andra attribut som krävs för att ytterligare oberoende avancerade stipendium.... [-]


Magisterexamen i mänskliga resurser på nätet

UK Home Learning College
Online Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

Den OTHM Level 7 Examen i Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker med kompetens att förstå förvaltning av mänskliga resurser, i linje med god strategiskt beslutsfattande, för att upprätthålla organisationens konkurrensfördel. För att uppnå detta, studerande förvärva kunskaper genom en integrerad strategi av teori i human resource management [+]

Översikt

Den OTHM Level 7 Examen i Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker med kompetens att förstå förvaltning av mänskliga resurser, i linje med god strategiskt beslutsfattande, för att upprätthålla organisationens konkurrensfördel. För att uppnå detta, studerande förvärva kunskaper genom en integrerad strategi av teori i human resource management och öva med realtidsaktiviteter. Framgångsrikt slutförande av detta diplom gör det möjligt för eleverna att bygga vidare på sina strategiska human resource management och ledarskap och att fokusera på kraven för att genomföra en organisations strategi.

Behörighet

Eleven måste uppfylla minst ett av följande kriterier för att få tillträde till examen:... [-]