ONLINESTUDIES

2 påbyggnadscertifikaten Nätbaserad i Mexiko

Ett diplom på masternivå är ett akademiskt program som ger omfattande och detaljerad kunskap inom ett valt ämnesområde. Studenter kan söka till detta examensprogram efter att ha tagit en kandidatexamen i ett relaterat ämne.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Den 2 bästa Påbyggnadscertifikat nätbaserad i Mexiko 2020/2021

2 Resultat i Master, Mexiko, Distansutbildning Filter

Specialitet i ekonomi (Graduate Online)

Universidad Del Valle De Mexico
Postgraduate Diploma
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Internet

Denna specialitet ger dig teoretisk och praktisk kunskap, samt verktyg som är inriktade på ekonomisk förvaltning och effektiv förvaltning av organisationens resurser.

Läs mer

Specialitet i gästfrihet (Online Graduate)

Universidad Del Valle De Mexico
Postgraduate Diploma
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Internet

Denna specialitet ger dig ett globalt tillvägagångssätt för företag i gästfrihet och turism, fokuserad på kundtjänst, samt i kommersialisering av turistmål och produkter. ...

Läs mer