ONLINESTUDIES

Jämför påbyggnadscertifikaten i Ekonomi nätbaserat i Europa 2021

Ett diplom på masternivå är ett akademiskt program som ger omfattande och detaljerad kunskap inom ett valt ämnesområde. Studenter kan söka till detta examensprogram efter att ha tagit en kandidatexamen i ett relaterat ämne.

Studiet av ekonomi är mycket värdefullt för dagens samhälle. Ekonomiska principer kan tillämpas inom en mängd olika institutioner, inklusive hälsovård, regering, finans, näringsliv, politik och även religion. Alla dessa organ kräver tid och kostnader, och kan därmed betraktas ur en ekonomisk synvinkel.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Be om information Mest populära Påbyggnadsprogram i Ekonomi på internet i Europa 2021

2 Resultat i Ekonomi, Europa Filter

Postdoktorsexamen i ekonomi för konkurrensrätt

Informa IIR Ltd
Postgraduate Diploma
<
Heltid
<
8 månader
Engelska
Internet

Programmet syftar till att ge dig en förståelse för den allt viktigare roll som ekonomin spelar i konkurrensrätten och en förståelse för när den ekonomiska analysen är relevan ...

Läs mer

Doktorsexamen i ekonomi för konkurrensrätt genom distansutbildning (Kings College London)

Informa Connect
Postgraduate Diploma
<
Deltid
<
8 månader
Engelska
Internet

Centre of European Law vid King's College London är nöjd med att tillkännage detaljer om sitt program för distansutbildning 2020-2021 som leder till ett doktorsexamen / magist ...

Läs mer