80 Online Distansutbildning Masterexamen Program 2024

Online Distansutbildning Masterexamen Program 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Artificiell intelligens (AI) -programmet från Columbia, nr 1 Engineering School i Ivy League för 2021, är utformat för yrkesverksamma och ledare som söker en djupare förståelse för AI. Du kan slutföra programmet på 9 till 18 månader medan du fortsätter att arbeta. En kandidatexamen, erfarenhet av Python och erfarenhet av antingen Java, C eller C ++ krävs. Lär dig mer om detta icke-kredit-utbildningsprogram.

    • Aurora, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbättra dina färdigheter och förbered dig på skolans sociala arbete med online-post-MSW Professional Educator"s License från. Aurora University Online Detta program är utformat för dem som har fått en magisterexamen i socialt arbete och planerar att specialisera sina färdigheter för offentliga och privata skolinställningar.

    • Marbella, Spanien

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Nivå 6-programmet är för mogna studenter som inte är universitetsexamen (25 år eller äldre) som har fem års arbetslivserfarenhet och vill studera för en MBA. Graduate Level 6 120 poäng Diploma i Business and Administrative Management består av 10 moduler och 6 skriftliga uppgifter och varje modul består av cirka 40 guidade inlärningstimmar. Studenterna kommer att ha tillgång till olika studieresurser, till exempel handledarstöd och webbseminarier, ett forum för socialt lärande och ytterligare material för att slutföra sin examen.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vad är ett brott och vad är ett rättvist straff? Du kanske har några idéer om hur du svarar på dessa frågor, men olika länder och samhällen hanterar dem på väldigt olika sätt. Detta 100% online och deltid PG Dip kommer att ge dig en grundlig förståelse för banbrytande och viktiga ämnen inom kriminologi och kriminell psykologi. På den här online PG Dip Criminology and Criminal Psychology kommer du att utforska brott som våldsbrott, sexuella brott och eldsvåda. Du kommer också att undersöka en rad perspektiv på ras, kön, kön och klass inom straffrättssystemet. I slutet av kursen kommer du att kunna fortsätta dina studier och gå vidare till hela masterprogrammet.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna innovativa kurs är utformad för att utveckla ett brett utbud av tvärvetenskapliga färdigheter som du kan tillämpa i ditt eget arbete när du utvecklas. Du kommer att få en solid grund i kärnledningsdiscipliner, inklusive personalhantering, organisatoriskt beteende, redovisning och ekonomi, marknadsföring och drift - lära dig att tillämpa dina kunskaper för att analysera, syntetisera och utvärdera ett brett spektrum av situationer. Du kommer att utforska ekonomiska, miljömässiga, sociala och tekniska förändringsfrågor; företagsstyrning; marknader och kunder; hantera resurser och verksamhet; finansieringsorganisationer; ledning och utveckling av människor; utveckling av informationsteknik för tillämpning i företag och förvaltning inom en global kunskapsbaserad ekonomi, och utveckling av lämpliga affärspolicyer och strategier inom ett föränderligt sammanhang för att möta intressenternas intressen.

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    De huvudsakliga syftena med detta online-program på deltid är att uppmuntra yrkesverksamma inom juridiska, affärs-, vidareutbildnings- och högre utbildningssektorer att fortsätta sin professionella utveckling som affärsmän som arbetar i högre utbildningsmiljöer. Vår tyngdpunkt ligger på att tillhandahålla ett mycket flexibelt och samarbetssätt för att förbättra karriären för dem som arbetar på stödavdelningar, såsom register, utvärderingar, rekrytering och fler områden med universitetets infrastruktur.

    • Online Malta

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Post Graduate Diploma in Business Administration is a 12-month program at European Qualification Framework level 7. The Diploma will provide you with specialized and international knowledge, skills, and competencies in digital and sustainable business strategies and operations to advance into senior advisory and management positions or to start innovative business ventures. Apart from selecting from the basic MBA modules, you can also choose specialization modules to deepen your applied knowledge of industry-specific market trends, business processes, digital opportunities, and specific management models.

    • Malmö, Sverige

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    • São Paulo, Brasilien

    Deltid

    3 terminer

    Distansutbildning

    Portugisiska

    Under hela denna forskarutbildning kommer studenterna att vara beredda att lära sig om och hantera mode- och skönhetsföretag i den digitala miljön.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master of Education är en respekterad forskarexamen, som gör att du kan specialisera dig akademiskt inom utbildning eller fortsätta din karriär inom utbildning, en annan karriär du väljer. Kursen är öppen för lärare, utbildare och utbildare i skolor, högre utbildningsinstitutioner eller andra lärande organisationer inom kärnområdena filosofi, sociologi, management, läroplan, psykologi, instruktionsteknik och utvärdering.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Deltid

    10 Veckor

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Denna PG-kvalifikation hjälper yrkesverksamma som redan arbetar inom hälso- och sjukvårdsbranschen eller strävar efter att söka karriär inom hälso- och sjukvården. Denna kurs passar bäst för vårdpersonal, sjukhusadministratörer, chefer, handledare, läkare, läkare, sjuksköterskor, sjukvårdspersonal och supportpersonal på sjukhus, kliniker och apotek för att förvärva principer för effektiv vårdhantering som är nödvändig för de ledande sjukhusen och vården företag. Kursen har en tydlig överklagande på grund av den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom den växande vårdbranschen i regionen med många internationella företag som flyttar till regionen. Kurserna syftar till att ge hälso- och sjukvårdspersonal den kunskap och färdigheter som behövs för att vara en effektiv chef inom hälso- och sjukvårdssektorn, förse deltagarna med förståelse för det externa sammanhang inom vilket vårdorganisationer verkar, hur de hanteras och analytiska tekniker som kan användas till beslutsprocesser inom hälsosektorn. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership är certifierat av CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    68 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår PGDip in Legal Technology är tillgänglig för både juridik och icke-jurister, vilket ger dig en inblick i detta snabbt växande område. Du kommer att lära dig grunderna i denna spännande och ofta störande teknik i ett juridiskt sammanhang och den reglering som formas kring den.

    • Dunedin, Nya Zeeland

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den OTHM Level 7 Examen i strategisk ledning och ledarskap program är utformat för chefer som har auktoritet och personlig inspiration att översätta organisationens strategi i effektiv operativ utveckling. Kvalificeringen kräver chefer att bygga vidare på sina strategiska ledning och ledarskap och att fokusera på kraven för att genomföra organisationens strategi.

    • Singapore, Singapore
    • Singapore Online, Singapore

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den magisterexamen i Aviation (PGDipAv) är en bred Aviation Management examen. Du lär dig de teoretiska och praktiska aspekter av mänskliga faktorer inom luftfarten, ledning i flygsystem, strategisk ledning och design samt förvaltning av flygplatser.