ONLINESTUDIES

Påbyggnadscertifikat Online i Costa Rica

Ett diplom på masternivå är ett akademiskt program som ger omfattande och detaljerad kunskap inom ett valt ämnesområde. Studenter kan söka till detta examensprogram efter att ha tagit en kandidatexamen i ett relaterat ämne.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Costa Rica erbjuder en sponsrad och samtidigt studerande med barn Higher Learning läroplaner. Landet har 20 offentliga och 44 privata universitet med de ledande tre statliga universitet är University of Costa Rica, National University och Costa Ricas Institute of Technology.

Det Mest populära påbyggnadscertifikat nätbaserat i Costa Rica 2020/2021

1 Resultat i Master, Costa Rica, Distansutbildning Filter

CERTIFIKAT I SOFTWAREUTVECKLING

Universidad Cenfotec
Postgraduate Diploma
<
Deltid
<
10 månader
Spansk
Engelska
Internet

I detta onlineprogram utvecklas färdigheter genom realistiska professionella scenarier och projekt. Där du studerar spelar en roll i en professionell arbetshistoria, där du ko ...

Läs mer