Filter
Postgraduate Certificate
Europa Tempo: Deltid

Sök bland påbyggnadsprogram i Affärsinformationssystem på internet Europa 2019/2020

En forskar certifikat är en ganska kort utbildningsprogram som kan tjänas av studenter som redan har en intresse eller kandidatexamen. Genom att fylla i denna akademiska program, studenter förbättra sina specialkunskaper, och de kanske kan tjäna mer pengar i sina valda karriärer.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Be om information Bästa Påbyggnadsprogram i Affärsinformationssystem Nätbaserad Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsinformationssystem, Europa

Queen's University Belfast

Detta certifikat är ett spännande, innovativt distansprogram som syftar till att förbättra deltagarens teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i MP och ge dem möjl ... [+]

PgCert patologi Informatik och företagsapplikation - distansundervisning

Molekylär patologi (MP) är en snabbt växande disciplin i 21-talets medicin. Det integrerar genomik och bioinformatik med modern patologi för att stödja molekylär diagnostik, teranostik samt kliniska prövningar inom akademi, hälsovård och industri inom en tid med precisionsmedicin.

Detta certifikat är ett spännande, innovativt distansprogram som syftar till att förbättra deltagarens teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i MP och ge dem möjlighet att bedriva karriär inom akademi, vård eller industri. Kursen har ett starkt fokus på innovation och entreprenörskap. betonar MP: s centrala roll i molekylär diagnostik, kliniska prövningar och bioteknik / biopharma.... [-]

Storbritannien Belfast
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
5 månader
Internet
Läs mer på svenska