Läs den officiella beskrivningen

GROUP brasiliansk portugisiska LEKTIONER BRIC: s privata grupplektioner ger möjlighet för familjer, vänner och kollegor att lära tillsammans dela på spänningen att lära sig ett språk och utforska exotiska brasilianska kulturen. Vår Open Group lektioner erbjuder samma möjlighet att lära med andra samtidigt träffa nya människor med liknande intressen. Open Gruppen tillåter möjligheter till nätverkande med människor som redan gör affärer i Brasilien.

Beslutet om hur många timmar du vill köpa När provperioden är helt upp till dig.

PRIVAT brasiliansk portugisiska språklektioner

BRIC'S 1-on-1 lektioner ge den mest personlig uppmärksamhet och frihet att lära dig i din egen takt. Registrera dig för en gratis testperiod i dag och våra experter kommer att avgöra den bästa nivån för dig baserat på din nuvarande portugisiska förmåga att tala och färdigheter i brasiliansk portugisiska. Vi erbjuder allt från nybörjare till portugisiska kurser avancerad nivå. När du har avslutat din fri rättegång, får du välja hur många klasser du vill köpa.

Hur det fungerar

Native portugisisktalande lärare från Brasilien är anslutna med portugisiska elever runt om i världen för levande ansikte mot ansikte privata och grupplektioner. Det är så enkelt som att slå en play-knappen på datorn och du är ansluten med de bästa brasilianska portugisiska lärare tillgängliga. Våra lärare använder toppteknikkonst i kombination med vår egen exklusivt utvecklat innehåll att anpassa varje kurs för eleverna vi undervisar. Denna blandning av modern teknik och den traditionella lärarledda klassrum eller blendtech kommer att få dig att tala, läsa och skriva brasiliansk portugisiska på nolltid!

Open Group brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Nybörjare The Open Group klasser av BRIC är för nybörjare studenter som vill lära sig portugisiska i en grupp. Detta gör det möjligt för studenterna att möta och nätverk med andra likasinnade individer samtidigt lära sig språket! Börjar på $ 250,00 Nästa klass startar den 26 juli 2016

Privat grupp brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Nybörjare privata gruppkurser är utformade för familjer, vänner, kollegor eller någon grupp av människor som vill uppleva det roliga att lära sig ett språk tillsammans.

Börjar på $ 275,00

Brasiliansk portugisiska OS Course

Fördjupning: Nybörjare Detta språkinlärning kurs är utformad för alla fans-från ansikte målat, flagga stark OS fanatiker sitter där på arenan; till casual OS fan tittar från tusentals miles away på TV.

Börjar på $ 350,00

BLOC 1 - Brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Nybörjare Välj detta alternativ om du aldrig har studerat brasiliansk portugisiska innan, eller om du bara känner ett fåtal ord. Börjar på $ 400,00

BLOC 2 - Brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Nybörjare Ta detta är att du kan redan ha enkla samtal eller har godkänts nivå 1. Från $ 400,00

BLOC 3 - brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Intermediate Välj detta alternativ om du är kapabel att föra en grundläggande konversation i brasiliansk portugisiska, men kämpar för att hitta de rätta orden i alla situationer. Börjar på $ 400,00

BLOC 4 - brasiliansk portugisiska

Fördjupning: Avancerad Välj detta alternativ om du talar portugisiska på en mellannivå, men vill vidareutveckla dina språkkunskaper för att hjälpa dig att framgångsrikt verka i Brasilien.

Börjar på $ 400,00

Program undervisas på:
Engelska
Portugisiska

Se 5 fler kurser från BRIC Language Systems »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum