Läs den officiella beskrivningen

Tänk att i förhandlingsrummet med ett utländskt företag och de talar engelska, men du inte talar deras språk. Du är i underläge. De flesta företag inser detta när det är för sent, då rusning för att anlita någon som kan tala språket, ofta offra affärsmannaskap för språkkunskaper. För att lyckas i någon utländsk marknad, företag behöver människor med talang och språkkunskaper.

Experterna är överens-learning brasiliansk portugisiska är ett måste när det gäller att växa ett företag i Brasilien.

Den internationella affärsvärlden är full med resterna av amerikanska företag som har misslyckats utomlands. Om du vill lyckas i Brasilien du behöver tala språket och förstå kulturen. Låt de brasilianska portugisiska språkutbildning experter på BRIC Language Systems hjälpa dig att lyckas Brasilien genom att utnyttja våra affärsfokuserade portugisiska språkkurser och tjänster.

BRIC: s revolutionerande metod var avsedd för det professionella och multinationella företag.

BRIK BANOR SÄRDRAG

  • Native lärare Living in Plats
  • Skräddarsydda kurser för varje företag
  • kulturell utbildning
  • Learning System för varje språk
  • Affärsfokus
  • Verkliga platser, företag, Expat Clubs

BRIC erbjuder företagsrabatter för företag med tre eller fler anställda som deltar i språkutbildning. Se våra Corporate Diskonteringsräntor nedan och fyll i formuläret nedan för att se hur vi kan hjälpa ditt företag.

Vi har byggt anpassade paket för ett antal av världens största företag, kan vi göra samma sak för din organisation.

Hur det fungerar

BRIC hjälper dig att lyckas globalt genom lokalisering. Vi ansluter dig med de bästa lärarna i Brasilien i realtid videokonferens ledda klasser. Så länge du har 3 + anställda redo att lära kan vi erbjuda företagskunder rabatt BRIC världsklass privata och grupp Brasiliansk portugisiska kurser. Eftersom alla lektioner görs på nätet, har du bekvämligheten att lära från bekvämligheten av ditt eget hem eller var du kanske känner bäst att lära av! Sätt era huvuden ihop och hitta en dag och tid varje vecka som fungerar för ditt lag att få på nätet för privat grupp lektioner och dra nytta av ytterligare besparingar och den extra fördelen av teambuilding!

Privata portugisiska klasser för företagskunder

Fördjupning: Business Elite Private affärs portugisiska klasser av BRIC är det snabbaste sättet att lära sig det språk som passar dina affärsmål. Börjar på $ 400,00

Portugisiska Corporate Group Lessons

Fördjupning: Business Elite Kursen vänder sig till för företag som är verksamma i Brasilien eller in den brasilianska marknaden. Börjar på $ 275,00

Program undervisas på:
Engelska
Portugisiska

Se 5 fler kurser från BRIC Language Systems »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum