Omfattande studie av dagens politiska och diplomatiska trender

EXCEL PÅ POLITISK SCIENCE

Doktorgrad / doktorsexamen i statsekonomi erbjuds gemensamt och som ett tvåårigt program av SMC University och Universidad Central de Nicaragua. De Doktorsexamen i statsekonomi Är en omfattande studie av dagens politiska och diplomatiska trender, som kräver att man har en solid bakgrund inom området både akademiskt och professionellt. Programmet består av kurser som ger ett brett spektrum av politiska internationella problem utifrån olika aktörers perspektiv. Programmet riktar sig till personer som vill utmärka sig på detta område av allt större betydelse och som vill ha ett internationellt perspektiv på sin tidigare utbildning och karriärupplevelse. Det riktar sig också till individer som vill ge karriären en akademisk inriktning, utveckla färdigheter för tillämpad forskning, politisk rådgivning och föreläsning inom diplomati / statsvetenskap.

UCN Universidad Central de Nicaragua grundades 1997 som ett privat Nicaraguas universitet i Managua, Nicaragua. Det var ackrediterat av Consejo Nacional de Universidades och fick status som ett helt autonomt universitet med obegränsad examenstillståndsmyndighet genom parlamentslagen och genom tilldelning av den fullständigt autonoma universitetsstatusen genom dekret av Nicaraguas president.

VARAKTIGHET

Programmet är helt flexibelt och varaktigt beror det på hur du går och hur mycket du är beredd att ägna dig åt. Studenterna kan när som helst starta kurser, detta är att hedra och stödja de särskilda agendorna för våra studenter som huvudsakligen arbetar professionella i ledande befattningar. Ändå i början av varje kurs, tillsammans med din professor, kommer du att konstruera ett schema för kursens slutförande.

KURSPLAN

Core Stage

 • Forskningsmetodik och design I
 • Forskningsmetodik och design II

Specialiseringsstadiet

 • Avancerad politisk ekonomi
 • Världs- och jämförelsepolitik
 • internationella relationer
 • Lag och stat
 • Avancerad politisk teori

FÖRFARANDE STAGE

 • Disputation
 • dissertation försvar

UPPGIFTSKRITERIER

Swiss Management Center välkomnar kvalificerade sökande utan diskriminering mot deras kön, ålder, kultur, etnisk, religiös och raslig bakgrund. Distansutbildningskandidater upptas kontinuerligt.

Inträde på Swiss Management Center fastställer minimikriterier som har utformats för att identifiera sökande som har god akademisk potential och som visar kreativitet, kritiskt tänkande, sociala och moraliska värderingar, bevis på engelskspråkliga färdigheter och stark motivation.

KURSKRAV

 • Magisterexamen från en internationellt erkänd akademisk institution
 • Minst 4 års arbetslivserfarenhet i ledande befattningshavare eller ledande befattningshavare
 • Kunskaper i engelska

PROGRAM INTAKE

På grund av programmets flexibla struktur är registrering pågår. Studerade genom asynkron metod att studera, får de antagna studenterna påbörja sina studier när som helst i linje med sina personliga och professionella åtaganden.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 4 fler kurser från SMC University »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
12,900 EUR
SMCU Undervisning per kvartal på 990 € + Undervisningsavgift 1 1.750 euro (vid anmälan) + Undervisningsavgift 2 € 1.750 (vid start av validering). Alternativt En Enstaka Betalning på € 9 800 + UCN-undervisning (En enda betalning på 3 000 €) för en total u
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum