ONLINESTUDIES

Se alla Doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap i Schweiz Nätbaserat 2020

En filosofie doktor är en akademisk examen som kräver ungefär fyra års omfattande studier och forskning för att uppnå. Att ta en PhD är ett akademiskt mål som många strävar efter, då denna examen kan hjälpa dem att hitta en intressant och tillfredsställande karriär som uppfyller deras mål i livet.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Kontakta skolor bästa Doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap i Schweiz Nätbaserat 2020

1 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Schweiz, Distansutbildning Filter

PhD i kulinariska ledningen

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Schweiz, Zurich
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Online

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap.

Läs mer