close

Filter

Visa resultat

Se alla PhD-examina i Kostvetenskap i Italien Nätbaserad 2021

En filosofie doktor är en akademisk examen som kräver ungefär fyra års omfattande studier och forskning för att uppnå. Att ta en PhD är ett akademiskt mål som många strävar efter, då denna examen kan hjälpa dem att hitta en intressant och tillfredsställande karriär som uppfyller deras mål i livet. Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansätt… Läs mer

En filosofie doktor är en akademisk examen som kräver ungefär fyra års omfattande studier och forskning för att uppnå. Att ta en PhD är ett akademiskt mål som många strävar efter, då denna examen kan hjälpa dem att hitta en intressant och tillfredsställande karriär som uppfyller deras mål i livet.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Kontakta skolor direkt Bästa Doktorsgrader i Kostvetenskap i Italien Nätbaserade 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Selinus University of Science and Literature
Bologna, Italien +1 Mer

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppn ... +

Forskning inom detta område inom livsmedelsvetenskap bör ge uppgifter om hur man kan erbjuda världens befolkning säker, näringsrik, aptitretande och prisvärd mat. För att uppnå detta mål krävs en djupgående studie av frågorna om bearbetning, förpackning, distribution och utvärdering av livsmedel. -
PhD
Heltid
Deltid
Engelska, Italienska
Internet