Filter
PhD
Takt: Alla

Sök bland 3 Doktorsgrader i Informationsteknologi Nätbaserad

En doktorsexamen ges till personer som har genomfört fördjupad forskning och producerat en avhandling om ett visst ämne. Ett doktorandprogram är i allmänhet den sista kursen som en person kan bedriva på ett valt område.

Vad är en doktorand i informationsteknologi? Målet med ett informationsteknologiprogram är att förbättra deltagarnas tekniska expertis och att utrusta dem med de kunskaper, kunskaper och erfarenheter som de behöver för att få ledarskapsstatus på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Personer som bedriver denna kurs kan lära sig om olika IT-strategier för hantering och hur man tillämpar dessa strategier för att skapa en effektivare arbetsmiljö. Dessa kan innefatta användning av programvara, hårdvara, data, nätverk och datorer. Programmets studenter kan tillämpa sin kunskap om olika affärsverksamheter, inklusive bemanning, kontroll, budgetering, organisering, nätverksplanering och mjukvaruutveckling.

De som lyckas med detta program kan få tvärvetenskapliga färdigheter och egenskaper som kan tjäna dem bra i olika aspekter av deras liv. Utöver en angelägen analytisk tankegång kan akademiker också ha oöverträffade strategiska tänkande förmågor och avundsvärd projektledningskunskaper.

Hur mycket en elev kan förvänta sig att betala för doktorander varierar. Där en skola finns, vilket program han eller hon väljer att komma in och hur lång tid programmet tar för att slutföra är alla faktorer som kan påverka den totala kostnaden för utbildningen.

Personer som får doktorsexamen i informationsteknik kan upptäcka att de har många spännande och lukrativa karriärmöjligheter. Förutom att de är välutrustade för akademi och forskning, kan deltagare i programmet också hitta framgång på ledande nivåer inom företagsorganisationer. Vissa jobbtitel kan innefatta chefsinformatör, IS-chef, chefstekniker, IT-strateg, mjukvaruutvecklare eller mjukvaruingenjör.

Från vilken inlärningsinstitution en student väljer att få sin doktorand beror allt på plats och kursflexibilitet. Online-program erbjuder mest flexibilitet, vilket gör dem praktiska för dem som har heltidsjobb. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

3 Results in Informationsteknologi

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

PhD i Managing IT-Resurs och Change Management är en avdelning av studie som är relaterad med hantering av informationsteknik samt förändringar som sker inne på arbetspla ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

PhD i Managing IT-Resurs och Change Management är en avdelning av studie som är relaterad med hantering av informationsteknik samt förändringar som sker inne på arbetsplatsen. De studenter som bedriver denna kurs undervisas om olika strategier som kan tillåta dem att hantera IT-relaterade resurser i en miljö på ett effektivt sätt. Dessa kan ha införandet av hårdvara, dator, data, nätverk, programvara, datacenter etc. Inte bara detta, är personal som anställs för underhåll av dessa anläggningar också vara i definitionen. Studerande denna kvalifikation i en organisation måste utveckla fullständig kontroll över olika viktiga funktioner i samband med företagsledning några av dessa som nämns nedan:... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Heltid
Deltid
3 år
Online
Läs mer på svenska
University of Fairfax

Som doktorand kommer alla dina kurser här att undersöka relevanta säkerhetsfrågor inom företagssäkerhet i företagsledningen. Du kommer att slutföra ett cybersecurity-proj ... [+]

Detta examen hjälper eleverna att utveckla sin karriär som konsulter eller professionella chefer inom informationssäkerhet och försäkringsfält . I detta program genomför studenterna lösningsorienterade tillämpade fältforskningsprojekt som tar upp relevanta industriproblem och bidrar till kunskapsutveckling vid informationssäkerhet.

Detta program främjar utvecklingen av studenter som:

Är erkända som praktiker med kompetens inom ett specialiserat ämnesområde som är relevant för cybersäkerhetssamhälletAnvänd kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga vid analys av informationssäkerhetsfrågorUtnyttja ett bevisbaserat förhållningssätt till lösningsidentifiering när man tar itu med problem som är relevanta för cybersäkerhetssamhälletDemonstrera kompetens vid genomförande av lösningsfokuserad fältforskning som är relevant för informationssäkerhetsutövareGör fortlöpande bidrag till kunskap och övning inom cybersäkerhetProgrammål... [-]
Amerikas förenta stater Roanoke
March 2019
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Detta tillämpade doktorsprogram är utformat för att förbättra din tekniska expertis samtidigt som du hjälper dig att utveckla de ledarskap som du behöver för att styra di ... [+]

Detta tillämpade doktorsprogram är utformat för att förbättra din tekniska expertis samtidigt som du hjälper dig att utveckla de ledarskap som du behöver för att styra din organisation på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Förbereda sig på högre nivåer inom industrin och akademin, till exempel chefsinformatör, chefstekniker, IS-chef, IT-strateg och högskolefakultetsmedlem eller administratör genom ledarskapssimulatorer, ansikte mot ansikte, seminarier och relevant Kursarbeten.

[-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska