Filter
PhD
Schweiz Tempo: Alla

jämför PhD:er i Hantering av mat och dryck i Schweiz på internet 2019

En filosofie doktor är ett fokuserat utbildningsprogram som gör det möjligt för studenter att vidareutveckla sin kunskap inom ett visst område. PhD-program erbjuds av högskolor och universitet över hela världen, och vissa skolor kan till och med erbjuda online- eller distansutbildningsprogram för studenter som behöver flexibla alternativ.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Börja idag Bästa PhD-examina i Hantering av mat och dryck i Schweiz nätbaserade 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hantering av mat och dryck, Schweiz, Distansutbildning

Examina
Plats
Schweiz
Tempo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. PhD i Culinary Management är något, mot vilket majoriteten av kockar i modern tid ser. Om du vill titta utanför ramen för kök för att hantera olika mat relaterade teorier, livsmedelssäkerhet, hygien, produktion av livsmedel i stor skala, hospitality management etc. då är det examen som kan ge dig några starka resultat. Det finns några viktiga punkter som är relaterade med denna kompetens och nedan kommer vi att diskutera några av dem så att du kan få en bättre förståelse... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska