Filter
PhD
Europa Tempo: Alla

Se alla Filosofie doktor i Hantering av mat och dryck Nätbaserade Europa 2019

En filosofie doktor är en högspecialiserad examen som kräver mellan 3 och 10 års studier att uppnå. Studenter kan välja att ta en PhD efter att ha tagit en masterexamen i ett liknande eller relaterat fält.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Börja idag mest populära Studier på doktorsnivå i Hantering av mat och dryck nätbaserad Europa 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hantering av mat och dryck, Europa, Distansutbildning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. PhD i Culinary Management är något, mot vilket majoriteten av kockar i modern tid ser. Om du vill titta utanför ramen för kök för att hantera olika mat relaterade teorier, livsmedelssäkerhet, hygien, produktion av livsmedel i stor skala, hospitality management etc. då är det examen som kan ge dig några starka resultat. Det finns några viktiga punkter som är relaterade med denna kompetens och nedan kommer vi att diskutera några av dem så att du kan få en bättre förståelse... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska