Doktorsexamen Nätbaserat i Cypern

doktorsprogram Nätbaserat i Cypern

PhD

PhD-examina erbjuds av universiteten runt om i världen och är ett utmärkt val för studenter som vill bedriva en karriär i akademin eller forskning. Denna typ av examen är den högsta kvalifikationen som finns tillgänglig inom många områden och kräver en hel del studier.

PhD är den översta nivån i studien att en individ kan uppnå i varje ämnesområde och inriktning. Denna akademisk nivå kan du ta reda på akademiska hemligheter som aldrig har använts eller upptäckt. Det syftar till att förbättra en idé för att göra människans liv lätt samtidigt som de bor på jorden.

Cypern ligger i nordöstra hörnet av Medelhavet. Det är den tredje största ön i Medelhavet. Cypern är känd för att vara födelseplatsen för Afrodite (Venus), den grekiska kärleksgudinnan.

Det Bästa PhD-programmen nätbaserade i Cypern 2018

Läs Mer

PhD I Informations- Och Kommunikationssystem

Open University Of Cyprus
Online Heltid Deltid 3 - 8 år September 2018 Cypern Cypern Online + 1 fler

Den "informations- och kommunikations" forskarutbildningen har som huvuduppgift forskning om frågor som rör information och kommunikationssystem. [+]

Den Mest populära PhD-program nätbaserade i Cypern. Forskarutbildningen "Informations- och kommunikations" Open University of Cypern erbjuder ett begränsat antal platser för en doktorsavhandling. Syftet med programmet det forskarutbildning "Informations- och kommunikations" har den grundläggande uppgiften för forskning om frågor som rör information och kommunikationssystem. Forskningsområden / Antagning För läsåret 2017-2018 kommer att erbjudas upp två positioner i ämnet: 1.Ypologistiki Intellect / AI med betoning på: Maskininlärning och beräkningsinlärningsteori Sunt förnuft resonemang och formella argument Mekanisk läsning och förståelse naturligt språk och berättelser Utveckla smarta applikationer på mobila enheter Villkor för etablering De sökande måste antingen ha utmärkta kunskaper i programmering eller stark bakgrund inom matematik / datavetenskap teori. Kandidaterna måste kunna vara fysiskt närvarande i laboratoriet. För läsåret 2017-2018 kommer att erbjudas upp två positioner i följande ämnesområde: 2. Educational Technology Villkor för etablering (A) Närvaro i Educational Technology Laboratory (ingen "remote") (B) Första examen eller magisterexamen i datavetenskap eller närliggande område (C) grundexamen eller magisterexamen i utbildningsvetenskap och utbildnings erfarenhet innan lämna in ansökningar berörda parter kan kontakta sekretariatet för fakulteten för rena och Applied Sciences (sciences.secretary@ouc.ac.cy) för alla frågor. För läsåret 2017-2018 kommer att erbjudas upp två positioner i ämnet: 3. Data Management med inriktning på effektiva sök- och koncernposter. Till exempel: Kör fråga för att hämta statistisk information utan att kräva fullständig dataintegration Hantering av stora datamängder med heterogenitet, korrelationer och / eller osäkerhet Bläddra grafer med osäker eller ändra uppgifter Villkor för etablering Kandidater / - s måste hålla en forskarutbildning Masters examen eller motsvarande kompetens,... [-]