PhD i global förvaltning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i global förvaltning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

PhD i Global Management är ett doktorandprogram som är öppet för alla som har en magisterexamen i något bransch. Programmet fokuserar på att göra studenten inblandade på samhällsutveckling, ekonomisk och social förändring, hållbar utveckling och mänskliga rättigheter både i lokala och internationella scenen. Huvuddelen av studien fokuserar på samhället, dess utveckling, effekterna av globaliseringen, liksom den ekonomiska ställning av dess medlemmar. Programmet behandlar också ämnen som social utvärdering och forskning, ledarskap, samt effekten av industrialiseringen och aktuella trender på utveckling av samhällen.

Detta PhD rekommenderas för dem med intresse för samhällsorganisering och sociala interaktioner. Akademiker i detta program kan hitta arbete inom forskning, journalistik, internationella projektledare, och statlig tjänst. Internationella organisationer som miljögrupper Greenpeace och IWC leta efter människor som kan rally ett samhälle mot en värdig sak samma kan sägas om Röda korset och andra frivilligorganisationer.

Även om det finns vissa yrken tillgängliga som kan erbjuda en stor avlöningsdag såsom journalistik och internationella projektledare, akademiker inom detta område oftast få arbete ideella organisationer och orsaka drivna grupper. De som vill fortsätta med detta inom ämnesområdet ska ha, dessutom för viljan att lära sig, en annan än att tjäna en lön check ändamål. Den goda nyheten är idag finns det ett överflöd av grupper som kräver kunskaper som lärs ut i detta program så att hitta arbete är knappast ett problem.

Detta program motsvarar EQF (europeisk referensram för kvalifikationer) Nivå 8 - doktorsnivå.

Detta program motsvarar 180 högskolepoäng

Hur länge ska vara min avhandling?

Vanligtvis från 60.000 - 100.000 ord, är studenter tillåtet att ha 10% mindre eller mer.

Har du nämner på doktorsexamen på nätet eller distans?

Nej.

Kan jag använda titeln?

Vi har bett de schweiziska myndigheterna om titeln, och deras svar var (Eleverna får använda titeln de fick från skolan)

Finns det en "avhandling försvar"?

Ja, och vi rekommenderar eleverna att göra det i Schweiz men det kan göras på nätet också, du behöver kamera och mikrofon.

Studie Språk: denna studie program undervisas helt på engelska. Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Är ABMS Ackrediterade av ett erkänt europeiskt ackrediteringsorgan?

Ja, ABMS är tillåten, valideras, certifierad, ackrediterade och en institutionell medlem i över 50 offentliga / privata organisationer.

Förkunskapskrav

 • Längd: 1 års studie + avhandling (uppsats tar i genomsnitt 2 år)
 • Ålder: Minimiålder 25 år
 • Tidigare studie: magisterexamen eller motsvarande
 • Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (endast för studenter från icke-engelskspråkiga länder eller elever som inte studerar på engelsktalande skola)
 • Studie Metod: 100% Internet / Distans
 • Kostnad: 24900 euro (för hela utbildningen)

Notera: Studieavgift ingår inte ansökan och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalas ej).

Moduler:

För doktorsexamen är din avhandling den viktigaste delen, måste du skriva hela avhandlingen om "Global Management" med en av våra handledare.

Följande moduler du kommer att studera under det första året:

 • Global Management
 • Strategic Management och ledarskap
 • Projektledning
 • Strategiska Information System Analyser
 • Redovisning och finansiering
 • Research Methods
 • Electronic Research Methods
 • Dynamiska hemsidor
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
3,460 EUR
Totalkostnad
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Zürich, Zurich
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Schweiz - Zürich, Zurich
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan