Pg Diplom Näringsliv Och Förvaltning

University of Essex Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Pg Diplom Näringsliv Och Förvaltning

University of Essex Online

Vår Magisterexamen i Business and Management erbjuder en avancerad examen som syftar till att utrusta akademiker med en grundlig förståelse av modern förvaltning begrepp och tekniker. Du kommer att få förtroende för strategiska områden inklusive finansiell beslutsfattande, ledarskap i praktiken och hantera olika kulturer.

Akademiker med en icke-affärs kandidatexamen kommer att slutföra en pre-kurs självstudiepaket innan deras första nivå 7 modul. Det material att läsa och handledare stöd kommer att hjälpa dig att anpassa sig till den utmaning som forskarutbildning företag studie och ger dig verktyg för att utveckla dina kunskaper i en ny riktning med tillförsikt.

Vid inledningen av magisterexamen i Business and Management Naturligtvis kommer du göra en introduktionsprogram innan du startar din första modul som gör det möjligt för dig att bekanta dig med vårt virtuella lärplattform och förstå vad som kommer att förväntas av dig under dina onlinestudier.

Efter avslutad din magisterexamen, erbjuder vi möjlighet för dig att utvecklas på att studera för en full Masters (delas efter 180 hp).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 13, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
16 månader
Deltid
Price
Pris
6,800 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Colchester, England
Startdatum: Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Colchester, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan