Pentaho BI Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Pentaho BI Certifieringsutbildning

Edureka

En självstudierad onlineutbildning som är utformad för både tekniska och icke-tekniska BI-utövare för att utveckla sina kunskaper och kunskaper för den mest effektiva användningen av Pentaho Business Intelligence (BI) Suite, krävs för framgångsrika projekt.

Pentaho BI Suite är en komplett plattform för att bygga end-to-end BI-lösningar. Denna kurs kommer inte bara hjälpa nybörjare att förstå olika Pentaho-verktyg och deras funktioner, men kommer också att ge de erfarna användarna inblick i de verktyg som hjälper dem att bygga en lösning runt den.

Kursmål

Efter avslutad Pentaho BI-svit kommer du att kunna:

  1. Få bekantskap med Pentaho-verktyg

  2. Förstå affärsrapporteringskoncepten och bygga rapporter med hjälp av Pentaho Report Designer

  3. Förstå ETL och ta hand om med Pentaho Data Integration (aka Kettle)

  4. Integrera Pentaho med Big Data stack som HDFS, MongoDB 5. Förstå BI Server integration

Vem ska gå för kursen?

Kursen är en grund för alla entusiaster som strävar efter en karriär inom Business Intelligence (BI) och Data Analytics.

Professionella bärare av affärsanalytiker, BI-utvecklare, datavetenskapare, DW-programmerare, lösningsarkitekt kan få körsträckor ur kursen inom sina respektive områden, eftersom Pentaho kan göra dem medvetna om sin potential för att bygga inhemska och integrerade lösningar.

Vilka är förutsättningarna för kursen?

Grundläggande databaskoncept, datalagerkoncept, kunskap om något programmeringsspråk, grundläggande kunskap om IT-termer.

Varför lär du dig Pentaho BI?

Idag, när data svampar och kommer i heterogena former, finns det ett växande behov av en flexibel, anpassningsbar, effektiv och kostnadseffektiv analysplattform som tar minimal ombordstigningstid. Pentaho passar perfekt i detta utrymme med en beprövad track record, så att lära sig Pentaho ger stor mening för alla som är associerade med den digitala världen.

Edureka certifieringsprocessen:

I slutet av kursen kommer du att arbeta på ett realtidsprojekt. Du kommer att få ett problem med en datasett till jobbet. När du lyckats med projektet (granskad av en expert) får du ett certifikat med prestationsbaserad betygsättning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 18, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
199 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan