Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

PRINCE2® Practitioner status är något som många organisationer uppfattar som ett minimikrav för alla som är ute för att leda ett projekt eller delta i en projektgrupp på en hög nivå. Inte bara organisationerna gynnas projekt som styrs och förvaltas denna standard, men de personer som innehar de kvalifikationer och förstår PRINCE2® som en metod kan genomföra de teorier och processer för att ha en mer framgångsrik karriär. Få tillgång till din egen personliga PRINCE2 expert som kommer att ge handledning, stöd, branschkännedom, trender och information. Studenterna kommer också att få tillgång till mer information karriärutveckling med gratis introkurser i relaterade metoder såsom PRINCE2 Agile, AgilePM och ITIL®.

  • PRINCE2® Foundation

Den första etappen av PRINCE2 kvalifikationer; Målet är att se till att den sökande har en säker kunskap om teorier och processer bakom PRINCE2® metoden. Studenterna kommer att lära de allmänna principerna, grundläggande kunskaper i de sju teman och processer samt termer och fraser.

  • PRINCE2 Practitioner

Det andra steget i den PRINCE2® Kval. Genom att den andra och sista etappen av PRINCE2® kvalifikationer, kommer kandidaten att kunna förstå orsakerna bakom PRINCE2 och genomföra dem i alla projektmiljö. Studenterna kommer att lära sig att genomföra de principer, teman och processer lärt sig i stiftelsen skede till ett projekt miljö i alla branscher, samt omfattande kunskap om PRINCE2® metoden.

Vem är det avsett för?

Kursen vänder sig till alla som är ute efter att bli certifierad som en PRINCE2 Practitioner. Det är också för alla som är ute efter att hålla jämna steg med trender industrin samtidigt som stöd och vägledning vid någon karriärutveckling om arbets plats situation.

Krav

Kursen har inga förutsättningar men för att sitta Practitioner Studenterna måste ha passerat sin Foundation examen.

Vad markerar denna kurs isär?

Med detta kompletta paket kommer du att kunna gå rakt in i någon projektledning roll och tjäna upp till £ 54.000.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
6 månader
Deltid
Pris
695 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum