Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

PRINCE2® Practitioner status är något som många organisationer uppfattar som ett minimikrav för alla som är ute för att leda ett projekt eller delta i en projektgrupp på en hög nivå. Inte bara organisationerna gynnas projekt som styrs och förvaltas denna standard, men de personer som innehar de kvalifikationer och förstår PRINCE2® som en metod kan genomföra de teorier och processer för att ha en mer framgångsrik karriär.

  • PRINCE2® Foundation

Den första etappen av den PRINCE2® Kvalificerings; Målet är att se till att den sökande har en säker kunskap om teorier och processer bakom PRINCE2® metoden. Studenterna kommer att lära de allmänna principerna, grundläggande kunskaper i de sju teman och processer samt termer och fraser.

  • PRINCE2 Practitioner

Det andra steget i den PRINCE2® Kval. Genom att den andra och sista etappen av PRINCE2® Kval kommer kandidaten att kunna förstå orsakerna bakom PRINCE2 och genomföra dem i alla projektmiljö. Studenterna kommer att lära sig att genomföra de principer, teman och processer lärt sig i stiftelsen skede till ett projekt miljö i alla branscher, samt omfattande kunskap om PRINCE2® metoden.

Vem är det avsett för?

Med PRINCE2® Foundation, kommer eleverna att kunna bli medlem i en projektgrupp, projektstöd eller produktansvarig. Vem som helst med Practitioner status kommer att kunna utnyttja titeln "PRINCE2 Practitioner" efter sitt namn och ta på roller som projektledare, lagledare och projekt analytiker.

Krav

Kursen har inga förutsättningar men för att sitta Practitioner Studenterna måste ha passerat sin Foundation examen.

Vad markerar denna kurs isär?

Med detta kompletta paket kommer du att kunna gå rakt in i någon projektledning roll och tjäna upp till £ 54.000.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
6 månader
Deltid
Pris
565 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum