PG Diplom Project Management

University of Essex Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PG Diplom Project Management

University of Essex Online

Översikt

Vårt doktorsexamen i projektledning bygger på din befintliga kunskap och erfarenhet, samtidigt som du engagerar dig i aktiviteter som gör att du kan relatera din erfarenhet till samtida idéer och praktik inom ett globalt sammanhang *. Ge dig färdigheter och kunskaper för att utveckla din karriär i en mängd olika organisationer och branscher.

Utvecklat av ämnesexperter täcker detta avancerade program en rad utmanande ämnen, principer, teorier och praxis inom projektledning. Expandera ditt nuvarande tänkande över en rad frågor som är relevanta för ämnesområdet och ge en teoretisk och praktisk undersökning av de faktorer som krävs för effektiv projektledning i dagens globala och konkurrenskraftiga miljö.

På kursen lär du dig hur du effektivt hanterar och analyserar projekt som leder till framgång inom din organisation eller längre bort. Du kommer också samla omfattande kunskaper inom ledarskapsekonomi, hållbar verksamhet samt många fler nyckelområden inom ledningen.

När du har avslutat ditt doktorsexamen erbjuds möjligheten för dig att gå vidare för att studera för en fullständig mastere (utdelad efter 180 hp).

* Startdatum och detaljer för denna kurs är fortfarande föremål för universitetsgodkännande. I händelse av att godkännandet inte beviljas av ditt kursstartdatum, kommer ett alternativt datum att erbjudas eller en fullständig återbetalning ges. Om vi ​​behöver göra ändringar i detta program som en del av University of Essex-valideringsprocessen, kommer vi att meddela dem till dig så snart som möjligt.

Lärande och bedömning

Introduktion

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, val av studerade alternativ och tillgänglighet av modulen. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Bedömning för doktorsexamen i projektledning bygger på en kombination av skriftlig kurs.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din klassbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din lärobok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på tentamensprov
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Detta Postgraduate Diploma i projektledning kommer att visa för nuvarande och framtida arbetsgivare att du har både passion och engagemang för att studera online och avancera i din karriär som chef.

Den projektledningskunskap du får av programmet kommer att göra det möjligt för dig att avancera i ett antal professionella miljöer, medan överförbara färdigheter (inklusive kommunikation, kritiskt tänkande och forskning) du kommer att utveckla ger dig självförtroendet att utvecklas i nästan alla industri eller sektor.

Ingångskrav

Vi har flexibla behörighetskrav som tittar på både din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två infartsvägar på vårt PG Dip Project Management-program:

1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven på Academic Entry Route för vårt PG Dip Project Management-program måste du minst ha följande kvalifikationer:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.

Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande. Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

2. Öppna inmatningsväg

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska normerna ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår Open Entry Route.

För att tillgodose kraven på Open Entry Route för vårt PG Dip Project Management-program måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst fem års högsta yrkeserfarenhet.
  • Engelska språkkunskaper bör ligga på en nivå som motsvarar IELTS (Academic) 6.5.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Om du anmäler dig till vårt PG Dip Project Management-program men bestämmer att online-inlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar efter det startdatum som anges på ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
16 månader
Deltid
Price
Pris
7,072 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Storbritannien (UK) Online
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Storbritannien - Storbritannien (UK) Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan